Samsung Bluetooth Gamepad power Moga XP5-X Plus

Cena s DPH
2 639 Kč
Cena bez DPH: 2 181 Kč
 
Kód produktu: 410180
Samsung

Samsung Bluetooth Gamepad power Moga XP5-X Plus [GP-TPU020BDABQ]

Ovladač Moga XP5-X Plus Bluetooth přináší univerzálnost současného i budoucího hraní her v mobilním zařízení s Androidem, tabletu nebo PC, a to kdekoliv a přesně podle Vašich představ. Hrajte hry pro Xbox z cloudu s dobře známým ovladačem ve stylu Xbox. Zahrnuje odpojitelný držák telefonu, integrovaný Power Bank a mapovatelná tlačítka na rozšířené hraní her včetně kabelů k nabíjení nebo hraní v kabelovém režimu.

Proč koupit Gamepad Samsung Moga?

  • Hraní her pro Xbox z cloudu
    Hraní her v telefonech a tabletech se vyvíjí. Hrajte více než 100 her pro Xbox v kompatibilním mobilním telefonu nebo tabletu s Androidem z cloudu s předplatným Xbox Game Pass Ultimate. Vychutnejte si nové tituly Xbox Game Studio, například Halo Infinite, již v den jejich vydání, jakož i poslední hity, jako je hra Ori and the Will of the Wisp.
  • Integrovaný Power Bank
    Zažijte vyšší výkon díky interní dobíjecí baterii s kapacitou 3000 mAh, která prodlužuje čas hraní nebo se může používat jako Power Bank k nabíjení mobilního zařízení s Androidem. Zahrnuje 30 cm standardní kabel USB na USB-C/Micro-USB určený k nabíjení během hraní nebo mezi jednotlivými hrami.
  • Optimálně vyvážený držák telefonu
    Připojte prémiový herní držák, umístěte telefon s Androidem do roztažitelného držáku a objevujte stovky her s podporou ovladače. Dva uzamykací kloubové body pomáhají snižovat únavu během delšího hraní tak, že ergonomicky vyvažují telefon nad těžištěm ovladače.

Technická specifikace

Připojení: Bluetooth 4.2 LE/USB
Systémová podpora: Android 6.0 a novější/Windows 10
Kapacita baterie: 3000 mAh

Obsah prodejního balení:

  • Gamepad Samsung Moga
  • Držák pro telefon
  • USB-C kabel
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung Bluetooth Gamepad power Moga XP5-X Plus

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.