Sakuna: Of Rice and Ruin Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sakuna: Of Rice and Ruin - PS4
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 412294
MarvelousEN dabing

Sakuna: Of Rice and Ruin [NSW]


Hráči se zhostí role Sakuny, rozmazlené bohyně úrody, vykázané na nebezpečný ostrov se skupinou vyvrhelů. Při zkoumání krásného, ale přesto zakázaného prostředí ostrova, najde také domov v horské vesnici. Sběrem rýže a zlepšením života lidstva se prokáže jako hodná svého titulu. Kromě toho, že je Sakuna: Of Rice and Ruin čerstvou ukázkou japonské mytologie a zamilovaným dopisem do akčních her, je také ódou na rýži a strhující simulací řemesla stojícího za zemědělstvím.


Propracovaná akce platformy s bočním posouváním Používání zemědělských nástrojů jako zbraní, spojování rychlých, těžkých a speciálních útoků s cílem porazit démonická zvířata, zatímco zvládnutí magického „božského roucha“ bude nezbytné pro zvládnutí vzdálených platforem, vyhýbání se nebezpečí a překonávání mocných nepřátel.


Podrobná hratelnost ve stylu 3D simulace Naučte se starodávné umění zemědělství podle následujících podrobných kroků od výsadby po sklizeň, abyste vypěstovali dokonalou úrodu. Jako bohyně úrody roste síla Sakuny s každou úspěšnou úrodou rýže, s atributy jako estetika a chuť přímo souvisí s jejími bojovými schopnostmi.


Vytvoření domova v divočině Sakuniní smrtelní společníci pro ni vyrábějí zbraně, brnění a jídla pomocí materiálů a surovin, které shromažďuje při svých dobrodružstvích. Plnění úkolů pro ně odemkne ještě více možností.


Čerstvý pohled na japonskou mytologii Hrdinka je součástí panteonu bohů a démonů inspirovaného tradiční japonskou mytologií, která se však vyznačuje mnoha jedinečnými zvraty. Příběh a svět jsou plné láskyplně ztvárněných detailů, některé známé a jiné naprosto originální.




Recenze na Sakuna: Of Rice and Ruin

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.