Saints Row: The Third (The Full Package) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Saints Row: The Third (The Full Package) - PS3Saints Row: The Third (The Full Package) - NSW
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 209421
THQEN dabing

Saints Row: The Third (The Full Package) [XBOX 360]

Roky poté, co obsadili Stilwater, se Third Street Saints vyvinuli z pouličního gangu na známou značku, s teniskami Saints, energetickými nápoji Saints a Johnny Gat Bobble-head panenkami k dispozici v každém obchodě. Saints jsou králi Stilwater, ale jejich status celebrity neprošel bez povšimnutí. Syndicate, legendární kriminální bratrstvo s členy po celém světě, obrátilo své oko na Saints a vyžaduje úctu.

Odmítajíc pokleknout před Syndicate, přesunete boj do Steelportu, kdysi hrdé metropole znehodnocených na město hříchu pod kontrolou Syndicate-u. Přivolejte satelitem naváděné nálety na mexický gang a braňte se proti vycvičené vojenské síle pouze pomocí erotického hračky v nejbizarnější herním scénáři jaký jste kdy viděli nabádal válku, která zasáhne celý Steelport.

Saints Row: The Third Vám umožňuje ovládat Saints na vrcholu jejich moci a žít svůj život tak, aby to stálo za to. Steelport je nyní zralý na ovládnutí a je jen na Vás, abyste si město přivlastnili. Podle svého výběru oblečte svou skupinu do noblesního gangsterského vybavení, nebo chlupatých kostýmů a udělejte rozhodnutí na život a smrt, které změní Steelport a Saints, a to navždy. Toto je nyní Vaše město. Toto jsou nyní Vaše pravidla.



  • Jak tanec porno hvězdy je akce nemravný, zábavná a lepší než cokoliv, že dostanete doma.
  • narušte a rozbijte monopol Syndicate na zbraně, cyber kriminalitu a sexuální obchody. Odhalte tajemství Steelportu, kde se věci dějí na každém rohu a spíše horší než lepší.
  • Jedna věc je porazit své nepřátele. Ponížit jich je druhá. Vznášedla, auta střílející lidské dělové koule a souboje pomocí sexuálních hraček jsou součástí zábavy.
  • Dejte šanci seskoku úplně nahý s přistáním na hořící pickup svého partnera jako součást sebevražedného útoku na těžce vyzbrojených Syndicate bordel. V Steelporte je více zábavy s přáteli.
  • Vytvářejte, sdílejte a stahujte ty nejšílenější postavy jaké kdo viděl, od vygumovaný celebrit po nahých ninja pirátů. V každém hříšníkovi je kousek Sainta.



    The Full Package obsahuje navíc:

  • 3 stahovatelné rozšiřující balíčky s misemi do hry (Genk Bowl VII, gangsta In Space a Trouble with Clones).
  • Stahovatelné balíčky příslušenství do hry (Shark Attack pack, Witches & Wieners pack a Genk Girl Vehicle pack s více než 30 bonusovými předměty do hry).

  • Recenze na Saints Row: The Third (The Full Package)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.