Saints Row CZ (Platinum Edition)

Digitální distribuce
Cena s DPH
2 839 Kč
Cena bez DPH: 2 346 Kč
 
Kód produktu: 435706
DeepCZ titulky

Saints Row CZ (Platinum Edition) [XBOX X|S digital]


Platinová Edice zahrnuje Gold Edition a oslavovanou Saints Row The Third - Remastered


Zažijte vše co nabízí nový Saints Row ve městě Santo Ileso, a rovnou se vrhněte na další nostalgický trhák se surovými členy gangu 3rd Street Saints, který je na vrcholu sil - přerpacovaný a remastrovaný.


Ve hře Saints Row®: The Third™ - Remastered můžete hrát za Saints na vrcholu sil a přesně tak bude také vypadat váš život. Toto je vaše město. Platí vaše pravidla. Remasterovaný Steelport, který je původním městem hříchu, díky vylepšené grafice ještě nikdy nevypadal tak dobře: doslova taje v sexu, drogách a zbraních.


Předobjednejte si Platinum Edition a získejte také Idols Anarchy Pack a Saints Criminal Customs.


Vítá vás Santo Iles, syté fiktivní město v srdci amerického jihozápadu. Ve světě plném zločinu, kde nemilosrdné frakce bojují o moc, se skupinka mladých přátel snaží rozjet vlastní zločinecký podnik, dostat se na vrchol a proslavit se na vlastní pěst.


Jako budoucí Šéf založíte Saints a vyrazíte do boje proti Los Panteros, idolem a Marshallem, zatímco budete budovat své impérium na ulicích Santa Ilese a soupeřit o kontrolu nad městem. Saints Row je vlastně příběh o start-upové firmě - akorát že náplní práce Svatých je zločin.


Užijte si to největší a nejlepší hřiště, které v sérii Saints Row kdy vzniklo; jedinečný rozsáhlý svět Santo Iles představuje pozadí divokého a za vlasy přitaženého sandboxu plného napínavých vedlejších loupaček, zločineckých podniků a strhujících misí, ve kterých budete střílet, jezdit a plachtit v létajícím obleku, abyste se dostali na vrchol.


Probuďte svého vnitřního Svatého díky nejpokročilejším nástrojům pro úpravu postavy, jaká byla kdy ve hře s otevřeným světem k vidění – vytvořte si postavu, auto i vlastní partu.


Ponořte se do epických přestřelek a rychlých automobilových honiček a prožijte bláznivé okamžiky, které můžete zažít jen v Saints Row, na pozadí originálního příběhu, který sleduje pozoruhodný vzestup Svatých k moci. Užijte si svobodu a zahrajte si celou kampaň s kamarádem díky plynulé a bezvázané kooperativní hře, kde můžete posouvat hranice možností svého gangu a vytvořit si společně vlastní herní zážitky.


Saints-Row-text

 

  • Obsahuje:

 


  • Buďte svědkem zrození Svatých - Zahrajte si strhující akční originální příběh plný zločinu, mimořádných scén a charakteristických překvapení protkaných humorem.
  • Objevte divný a divoký západ - Ponořte se do Santa Ilese, toho dosud největšího a nejlepšího hřiště v sérii Saints Row, které se rozkládá v devíti jedinečných čtvrtích, které obklopuje rozsáhlá a velkolepá krása Jihozápadní pouště.
  • Vybudujte své zločinecké impérium - Zaberte město jeden blok po druhém, veďte válku proti nepřátelským frakcím a upevněte svou moc v ulicích díky důmyslným zločineckým podnikům.
  • Používejte zbraně. MNOHO zbraní - Střílejte z revolverů od boku, užijte si legraci s raketometem bez ohledu na následky nebo likvidujte nepřátele zblízka pomocí těžkých kontaktních zbraní a brutálních dorážeček. Hra přináší širokou škálu známých i exotických zbraní, které si můžete přizpůsobit a které vám zajistí smrtící zábavu.
  • Bojujte v ulicích i v oblacích - Prohánějte se po městských a pouštních prostředích v kterémkoli z dostupných aut, motorek, letadel, vrtulníků, VTOL, vznášedel, létajících desek či motokár nebo si vezměte létající oblek a létejte jako ptáci.
  • Bezprecedentní možnosti úprav - Vytvořte si Šéfa svých snů díky nejrozsáhlejším možnostem úprav, které byly kdy v této sérii k vidění, a poté svůj vzhled doplňte pomocí neuvěřitelných možností pro zbraně a vozidla.
  • Plynulá kooperace - Užijte si vše, co vám hra nabízí, s kamarádem, a to kdykoli díky naprosto nevázané dynamické kooperaci, kdy se můžete kdykoli přidat do akce. Spolupracujte, nebo svému parťákovi vyvádějte zcela nové praktické žertíky. Koneckonců, kdo je tady Šéf?


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Saints Row CZ (Platinum Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.