Rychlovarná konvice Lauben Electric Kettle EK17WS

Cena s DPH
1 249 Kč
Cena bez DPH: 1 032 Kč
 
 
Kód produktu: 433984
Lauben

Rychlovarná konvice Lauben Electric Kettle EK17WS [LBNEK17WS]

Lauben Electric Kettle EK17WS je designová rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou ohřevu vody a funkcí Keep Warm. Možnost nastavení teploty vody v kuchyni jistě oceníte. Potřebujete zalít zelený čaj? Už nikdy nemusíte čekat, až voda vychladne, stačí si preferovanou teplotu zvolit na přehledném LCD displeji.

Proč koupit Lauben rychlovarnou konvici

  • Dokonalý čaj či káva bez kompromisů: Pokud jste milovníkem čaje, jistě víte, že každý druh potřebuje speciální zacházení, tedy odlišně horkou vodu. S Lauben Electric Kettle si díky integrovanému termostatu nastavíte teplotu přesně tak, jak potřebujete. Teplotu volíte v rozmezí 60 – 100 °C, po desetistupňových intervalech – můžete si ji tedy nastavit zcela tak, jak potřebujete, není třeba spoléhat na přednastavené stupně. Kromě kávy a čajů všeho druhu tak s konvicí Lauben ohřejete vodu například i do dětské kaše, kam potřebujete vodu nižší teploty.
  • Funkce Keep Warm: S konvicí Lauben máte horkou vodu kdykoliv po ruce. Díky funkci Keep Warm totiž dokáže vodu uchovat na přesně nastavené teplotě až 2 hodiny. A vám tak odpadají starosti i ve chvíli, kdy si některý z členů vaší domácnosti přeje kávu „až později“. Vodu nemusíte znovu ohřívat a šetříte tak energii i svůj čas.
  • Snadná údržba a čistý design: Ohřívací těleso konvice je skryto, čímž se snižuje riziko vzniku vodního kamene a konvice se snadněji udržuje a čistí. Pro kabel, kterým je konvice připojena do elektrické sítě je vyhrazen prostor na dně základny, takže vám na kuchyňské lince nikde netrčí ani nevadí. Lauben Electric Kettle je vyvedena v čistém minimalistickém designu a v sadě spolu s toustovačem Lauben Toaster se bude ve vaší kuchyni krásně vyjímat.

Technická specifikace

Napájení 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Příkon 1850-2200 W
Objem 1,7 l
Funkce Nastavení teploty po 10 stupních, funkce Keep Warm, LCD displej

Obsah prodejního balení:

Lauben Electric Kettle EK17WS
Základna ke konvici
Uživatelský manuál


Recenze na Rychlovarná konvice Lauben Electric Kettle EK17WS

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.