Kitchenaid rychlovarná konvice 5KEK1222EOB, 1,25 l, černá

Cena s DPH
2 839 Kč
Cena bez DPH: 2 346 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 447103

Kitchenaid rychlovarná konvice 5KEK1222EOB, 1,25 l, černá [A0041719-V02]

Bydlíte sám nebo v páru a nepotřebujete zbytečně velkou konvici na přípravu vašeho oblíbeného čaje či kávy po ránu? Řešením by pro vás mohla být tato praktická konvice od KitchenAid. Jedná se o konvici, která je díky svému objemu ideální do domácnosti, kde žijí 2 lidé. Rychlovarná konvice se může zejména pochlubit velkým příkonem, který zajistí velmi rychlé ohřátí a uvaření vody. Dále se může pyšnit mnoha praktickými funkcemi, vyjímatelným filtrem, který zabrání usazování vodního kamene, plně otočnou základnou s protiskluzovou deskou, nebo například svojí odolnou konstrukcí a velmi sympatickým designem.

Proč koupit rychlovarnou konvici KitchenAid?

  • Praktičnost konvice: Kromě výkonnostních vlastností konvice vyniká i mnoha praktickými vlastnostmi. Jednou z nich je například plně otočná základna s pogumovaným povrchem, který zabrání případnému pádu. Díky širokému plnícímu otvoru už nikdy nebude problém s nalitím vody do konvice. Výlevka konvice je dokonce navržena tak, že nedochází k nepříjemnému odkapávání vody z konvice.
  • Ideální konvice pro 2 lidi: Rychlovarná konvice disponuje maximálním příkonem 2 200 W, díky kterému nebudete muset na uvaření vody příliš čekat. Celkový objem konvice ve tvaru kopule činí 1,2 litru, což je ideální objem pro přípravu 2-3 horkých nápojů. O stavu vaření vod budete přehledně informováni pomocí světelného LED ukazatele, díky kterému budete ihned vědět, jestli se voda již uvařila.
  • Elegantní, retro a odolná: Neopozeraný design konvičky KitchenAid v podobě oblých tvarů, široké nálevky, odnímatelného víka a robustní rukojeti nám připomíná klasickou retro konvici. Konvice je vyrobena z nerezové oceli, která je velmi odolná vůči vnějším vlivům, nebo případnému pádu. Pevná hladká rukojeť krásně padne do ruky a při vaření se nezahřívá, takže se s konvicí snadno manipuluje. Zvolený materiál v kombinaci s velmi elegantním tvarem a zvolenou barvou zaručují, že se konvice bude skvěle vyjímat v každé moderní domácnosti.
  • LED indikátor: Na zapnutí/vypnutí konvice upozorní výrazný světelný LED ukazatel ao stavu vody vás informuje měrná stupnice uvnitř konvice. Pokud svou domácnost rádi oživujete stylovými a zároveň plně funkčními pomocníky, bude pro vás konvice KitchenAid ta pravá.
  • Oddělená základna: Manipulace s konvicí ani nemůže být jednodušší. Základna přístroje zůstává vždy stabilně umístěna na místě, kde ji necháte. Konvice je tak snazší a lépe manipulovatelná. Pro ještě lepší práci s ní máte možnost na základně konvici otáčet o plných 360°, rukojeť tak budete mít vždy po ruce.

Technická specifikace

Výkon 2 200 W
Podstevec 360°
Regulace teploty Ne
Teploměr Ne
Filtr Vyjímatelný, odvápňovací
Materiál Nerez
Barva Černá
Rozměry 21,7 x 30,9 x 21,6 cm
Objem 1,25 l

Obsah prodejního balení:

Rychlovarná konvice KitchenAid
Napájecí podstavec
Návod k použití

Recenze na Kitchenaid rychlovarná konvice 5KEK1222EOB, 1,25 l, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.