Zwilling ENFINIGY Pro rychlovarná konvice 1,5 l černá

Cena s DPH
3 399 Kč
Cena bez DPH: 2 809 Kč
 
Kód produktu: 446825
Zwilling

Zwilling ENFINIGY Pro rychlovarná konvice 1,5 l černá [A0085085]

Programovatelná rychlovarná konvice ze skla Zwilling Enfinigy v moderním designu černé barvy byla vyrobena o objemu 1,7l. Usnadní vám přípravu nápojů za pomoci 6 předem nastavených teplot vaření pro přípravu kávy, čaje či přípravu potravin pro nejmenší. Umožňuje také ohřev v kojenecké lahvičce nebo její sterilizaci. Díky 7 přednastaveným programům si vychutnáte svůj oblíbený čaj či kávu.

Proč koupit rychlovarnou konvice Enfinigy?

  • Praktické funkce: Praktickou vychytávkou je integrovaný filtr pro zachytávání vodního kamene pro lepší chuť nápojů. Poslouží vám také praktická funkce udržování dosažené teploty po dobu 30 minut. Tělo konvice s dvojitou stěnou z nerezové oceli udržuje vodu déle teplou.
  • Množství programů: Kanvice Enfinigy umožňuje výběr ze 7 přednastavených programů pro přípravu kávy, čaje, kojeneckého mléka. Vyhovující program si vyberete snadno za pomoci dotykového displeje umístěného na základně konvice. Konvicí můžete otáčet o 360° pro pohodlné použití.
  • Bezpečnost: Bezpečnost použití varné konvice Zwilling zajišťuje mimo jiné možnost otevření víka konvice jen na 70°, díky čemuž se předchází opaření rukou horkou párou. Díky perfektnímu tvaru sítka na vodní kámen, které při zavírání víčka doléhá těsně k tělu konvice, dojde při náhodném svržení konvice k úniku jen malého množství vody. Postupné otevření víka konvice pak zamezuje náhlému úniku horké páry.
  • Jednoduchá manipulace: Přívodní kabel o délce 0,7 m je umístěn na základně, s konvicí tak můžete volně manipulovat. Úložný prostor na elektrický kabel je v základně konvice. Díky možnosti sejmutí víka se velmi snadno čistí.
  • Možnost sterilizace kojeneckých lahví: Příjemným bonusem je skrytá varná spirála, díky čemuž se konvice snadno čistí a lze ji navíc používat k ohřevu či sterilizaci kojeneckých lahviček. Při udržení teploty na 100 °C umožňuje sterilizaci lahviček na kojenecké mléko

Technická specifikace

Objem 1,5 l
Příkon 1550-1850 W
Napětí 220 - 240 V
Frekvence 50/60 Hz
Délka přívodního kabelu 0,7 m
Barva Černá
Materiál Nerezová ocel, plast
Rozměr 244 × 152 × 223 mm
Hmotnost 1,7 Kg

Obsah prodejního balení:

Konvice Enfinigy
Dokumentace


Recenze na Zwilling ENFINIGY Pro rychlovarná konvice 1,5 l černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.