Rychlonabíječka Swissten Qualcomm Charger 3.0 s 2 USB konektory, 23W, černá

Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
Kód produktu: 408091
SWISSTEN

Rychlonabíječka Swissten Qualcomm Charger 3.0 s 2 USB konektory, 23W, černá [22049500]

Jedinečná SLIM nabíječka s výkonem 23W, technologií Qualcomm,stojanem pro umístění smartphonu a dvěma USBportmi. Jedno USB je vybaveno technologií Qualcomm pro rychlé dobíjení smartphonu s OS Android. a druhé má výstupní proud 2,1 A pro pomaleji nabíjení.
Tvar nabíječky, který navrhl český designér skrývá hned několik předností. Jednak díky SLIM designu a spodnímu umístění USB výstupů je vhodná i pro nabíjení ze zásuvek umístěných za nábytkem či spotřebiči. Další výraznou předností je drážka na vrchní hraně nabíječky, která slouží jako stojan na položení smartphonu.

Proč koupit nabíječku SWISSTEN?

  • Rychle a bezpečně
    Potřebujete Váš smartphone nebo tablet nabít rychle a zároveň bezpečně? V tom případě je nabíječka SWISSTEN určena právě pro Vás. Nabíječka má vysoký výstupní výkon 23W.
  • Jednoduchý a účelný design
    Díky minimální tloušťce a napájení kabelu ze spodní strany vám nabíječka nebude překážet za nábytkem nebo vykukovat ze stěny. Zároveň je navržena tak, aby její horní část sloužila jako stojan. Mobiním telefon nebo jiné zařízení tak můžete bezpečně položit přímo na adaptér.
  • Spolehlivost na prvním místě
    SWISSTEN nabíječky jsou navrženy tak, aby chránily váš přístroj během nabíjení. Inteligentní obvody automaticky upravují výkon a zajistí tak, že Vaše zařízení zůstane v bezpečí v případě neočekávaného přepětí.

technická specifikace

Nabíječka
vstup: 100V-240V, 50-60Hz, 0,65
výstup: USB QC3.0: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
USB: 5V/2,1A

Obsah prodejního balení:

  • Rychlonabíječka SWISSTEN QC3.0


Recenze na Rychlonabíječka Swissten Qualcomm Charger 3.0 s 2 USB konektory, 23W, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.