Rustler Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rustler - PS4Rustler - PS5Rustler - NSW
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 431710
ModusEN dabing

Rustler [Xbox Series X|S]


Plňte šílené úkoly, zabíjejte hrdiny, kráste koně, bojujte se strážemi, okrádejte rolníky a staňte se ultimátním středověkým hrdinou v této staré škole, akční hře otevřeného světa plné odkazů popkultury! Klasická hratelnost GTA dostane středověkou proměnu.Jděte od místního lupiče k šampionovi. Nebo ne. Guy (to jste vy) a jeho přítel (pohodlně se jmenuje Buddy) jsou venku, aby cenu vyhráli se svatými ručními granáty, kuplírovanými koni a vlastními osobními zpěváky. Je to šílenství a chaos se skutečným komediálním vkusem.


  • Grand Theft Horse: Udělejte zmatek ve středověkém světě inspirovaném klasickou hratelností GTA. Používejte meče, oštěpy, hovory – cokoli co usnadní vaši práci!
  • Noste korunu: Jako chudý rolník budete muset být kreativní, abyste vyhráli Velký turnaj. Vytvořte podivná spojenectví, dvakrát překřižte své nepřátele a vykopejte kostry dinosaurů (protože, proč ne?).
  • Středověké pískoviště: Jak postupujete, je jen na vás. Travte čas plněním úkolů, rozruchem a smíchem na úkor ostatních!
  • A Lot of Horsin' Around: Střílejte krávy do nebe, přetáhněte své sousedy přes bahno, přehoďte nějaké svaté ruční granáty nebo pomocí pluhu nakreslete do pole efektní obrázky.
  • Minstrelsy of Power: Najměte si hudebního společníka, aby vám zahrál melodie, které se vám líbí, a přidejte svým dobrodružstvím silný soundtrack.

     


Recenze na Rustler

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.