Rune Factory 4 Special Nintendo SWITCH

Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 405190
MarvelousEN dabing

Rune Factory 4 Special [NSW]

Rune Factory série poprvé debutuje na konzoli Nintendo Switch, odnož populární série Story of Seasons se vrací jako HD remaster Nintendo 3DS klasiky, kombinující farmaření rodinný život spolu s boji proti monstrům a jejich zkrocení, s epickým příběhem, který je vhodný jak pro nové hráčů tak i pro veterány série.

Svět, kde každý den je plný dobrodružství, jestli je to spravovat kraj jako místní vládce, obdělávat pole, stýkat se s místními obyvateli, nebo chození do dungeonů, kde se popasujete s různými nepřáteli, velké množství aktivit zaručí, že každý den je novým dobrodružstvím .

Přizpůsobte si vaši bojovou strategii díky různým zbraním, předmětem a spojencem. Použijte meče, oštěpy, hole, jiné zbraně a magii abyste si upravili vaše bojové taktiky, protože ohromující monstra vás čekají v dungeonech přeplněné pastmi. Pozvěte místních vašich dobrodružství, vybudujte si přátelství s různými monstry a staňte se silnými společně.

Hra obsahuje množství romantiky pro starých i nových hráčů. Přidání Newlywed režimu dovolí hráčům prohloubit jejich vztahy poté jak si vymění manželské sliby, zatímco nově přidané video scénky a Veteran režim zaručí, že ve hře je množství obsahu pro staré fanoušky série.

  • Probádejte rozsáhlý fantasy svět, znovuzrozený v HD!
  • Zažijte speciální epizody s partnerem ve zcela novém Newlywed režimu.
  • Dokonce i zkušení hráči mohou přijmout výzvu v nových obtížnějších režimech.
  • Užijte si nové scénky a vylepšené počáteční video.




  • Recenze na Rune Factory 4 Special

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.