Rollercoaster Tycoon (Mega Pack) PC DVD

Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
 
Kód produktu: 362030
AtariEN dabing

Rollercoaster Tycoon (Mega Pack) [PC DVD]


Balení obsahuje hry Rollercoaster Tycoon, RollerCoaster Tycoon 2 a RollerCoaster Tycoon 3 .



RollerCoaster Tycoon
Navrženy a postavte největší, nejlepší a nejděsivější horské dráhy, jaké jste kdy viděli v zábavním parku. Vytvářejte více než 50 designů od tradiční dřevěné horské dráhy přes high-tech ocelovou vývrtku až po děsivý reverzní volný pád, z nichž všechny přinášejí přesně simulovanou dynamiku pohybu. Financujte výzkum a získáte přístup k nejlepším drahám, jaké současná technologie umožňuje a pak můžete návštěvníkům Vašeho parku účtovat vysoké ceny.

Není to ale jen o budování horské dráhy. Musíte se starat io návštěvníky, včetně těch méně odvážné, tím, že jim nabídnete kompletní"rodinnou" zábavu, jako jsou miniaturní železnice, půjčovna loděk a bludiště. Vybudujte stánky s občerstvením a nápoji s možností odpočinku, najměte si bavičů pro děti a vytvořte park, který není jen zábavný, ale také láká celý ho projít. Pamatujte si, že můžete vlastnit nejlepší horské dráhy na světě, ale v případě, že se návštěvníci nemají k nim jak dostat, nebude žádný zájemce a žádný zisk.

Úspěch není jen otázkou budování špičkových drah. Je dán tím, jak sladíte v parku témata, barvy a terénní úpravy, které pomohou Vašim návštěvníkům vychutnat si zážitek natolik, aby se vrátili a zaplatili opět.

RollerCoaster Tycoon má své pro i proti. Proč by měli lidé přicházet do Vašeho parku? Jsou jízdy příliš drahé? Postavili jste dostatek stánků s občerstvením? Mají Vaše úžasné atrakce tendenci kazit se příliš často? Stoupejte, nebo táhněte, proražte, nebo skrachujte. Je Vaší povinností ujistit se, že jsou dráhy bezpečné, zjistit, co si myslí Vaši návštěvníci a dát jim to, co chtějí za správnou cenu!


  • 14 stylů horských drah, které můžete konstruovat v neomezených konfiguracích.
  • Přesná fyzika a dynamika pohybu.
  • Hodnocení vzrušení a nevolnosti.
  • Různé dráhy, obchody, ozdoby, země a motivy.
  • Sledujte své finanční výsledky, abyste zabránili krachu.


    Rollercoaster Tycoon 2
    Najnávykovejší simulátor zábavních parků na světě přináší novou zábavu s úplně novým pokračováním, ve kterém se představují ty nejdivočejší jízdy z oblíbeného amerického zábavního parku Six Flags! S novými návykovými výzvami a příležitostí pro kreativitu můžete nyní zjistit, jak si vedou v zábavnosti Vaše zábavní parky oproti parkem navržených profesionály! Rollercoaster Tycoon 2 obsahuje promyšlený herní design, který Vám skutečně umožňuje prozkoumat každý aspekt budování a provozu svého vlastního zábavního parku.


  • Vyberte si z pěti Six Flags lokalit a vybudujte prvotřídní zábavní park.
  • Vyberte si z 25 oficiálních Six Flags horských drah, včetně neuvěřitelných Viper, Titan a Goliath.
  • Porovnejte své jízdy s těmi navrženými profesionály. Toto je dokonalý test, jestli na to máte.
  • Vylepšený systém tvorby pro více kontroly při budování horských drah.
  • Výkonný editor Vám umožňuje sdílet své parky, jízdy a scénáře s přáteli.


    Rollercoaster Tycoon 3
    Představuje se zcela nový, zcela přepracovaný Rollercoaster Tycoon 3, hra, která vám umožní zažít zábavní park jako nikdy předtím. Jezděte na horských drahách, které si sami navrhnete, přizpůsobujte si návštěvníky, procházejte se kolem 3D parku a vytvořte dokonalý zábavní park.


  • Úžasné detaily skutečně oživují park v plném 3D.
  • Úplná kontrola nad 3D kamerou. Sledujte park z oblohy, nebo zažijte akci na úrovni terénu.
  • Prožijte fyzický zážitek z jízdy na dráze, kterou jste navrhli, přímo z předního sedadla. Může Vám to dokonce zvednout žaludek. Nová funkce Camtech Coaster Vám dává 360 ° výhled, který Vám umožňuje vidět návštěvníků za Vámi, nebo si prohlédnout park z dráhy.
  • Rozmanité postavy ožívají s měnícími se výrazy tváří a stovkami animací včetně běhu, skákání, nebo tance.
  • Rollercoaster Tycoon 3 přidává do série mnoho nových vylepšení a funkcí dle požadavků fanoušků.


  • Recenze na Rollercoaster Tycoon (Mega Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.