RollerCoaster Tycoon: Joyride PS4

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 404433
AtariEN dabing

RollerCoaster Tycoon: Joyride [PS4]

Plachtěte napříč oblohou s RollerCoaster Tycoon Joyride, plně vtahující dráhové hře kde stavíte a jezdíte, exkluzivně pro PlayStation 4a vylepšenou pro PlayStation VR.

V první VR hře RollerCoaster Tycoon série, hráči jsou vyzván postavit a jezdit na dech beroucích horských drahách ve vzrušujících prostředích s jednoduchým drážním stavitelským nástrojem. Jako zajímavost při jízdě, hráči mohou střílet, odpálit a explodovat hýbající se cíle a dostaly se tak na vrch žebříčků.

Soupeřte proti přátelům a vyzvěte je v multiplayer režimu a sdílejte vaše neuvěřitelné dráhové výtvory s ostatními hráči na PSN. S speciálními bonusovými akcemi, zpomalením času a více zábavnými prvky, RollerCoaster Tycoon Joyride přináší puls zvyšující a vzrušující zážitek.

  • Poprvé mohou hráči zažít stavbu horských drah pro konzolu a PSVR dovolující jim postavit ledajakou dráhu jakou si dokáží představit během pár minut.
  • Hrajte napříč postupovým systémem a sandbox režimy nebo vyzvěte přátel postavit nebo jezdit v GAUČOVÉ multiplayer party, kde budete soutěžit o titul "RCT stavitelský mistr".
  • Probádejte a jezděte napříč divočinou a rozpálenou pouští Canyonu pro vzrušující jízdu během dne nebo poutavým obzorem a rušnými ulicemi City když se vydáte na vaše dobrodružství po soumraku.
  • Zastřel co nejvíce cílů jako dokážete během jízdy a dostaňte se na vrchol žebříčků.
  • Zažijte vzrušující dráhové dobrodružství s realistickou fyzikou abyste cítili ten všechen adrenalin v krvi.
  • Skočte přímo do ponorného zážitku před stavěných horských drah.



    Hra vyžaduje PlayStation VRa PlayStation kameru pro PS4.

  • Recenze na RollerCoaster Tycoon: Joyride

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.