POP! Rocks: Tupac Shakur (2PAC)

Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 449291
Funko

POP! Rocks: Tupac Shakur (2PAC) [POP-0158]

Neváhej a rozšíř svou sbírku Funko Pop figurek o tuto figurku ze série Rocks !

POP Funko figurka ikonického rapera Tupac Shakur známého také pod uměleckým jménem 2Pac. Pokud jsi fanouškem rapera 2Pac-a, tak tato exkluzivní figurka ti prostě nemůže chybět! Další z řady celosvětově úspěšné figurkové série Funko PoP!

 

    • 2Pac
      Tupac Shakur byl americký raper a herec. Do roku 2010 se po celém světě prodalo více než 75 milionů jeho alb, čímž se stalo jedním z nejprodávanějších hudebních umělců na světě. Televizní stanice MTV jej zařadila na 2. místo ve svém seznamu The Greatest MCs of All Time. Ve většině svých textů se zaměřoval na násilí a utrpení ve městech, rasismus a další sociální problémy. Oba jeho rodiče a několik dalších z jeho rodiny byli členy Strany černých panterů, jejíž ideály používal ve svých skladbách.

tupac

    • Navždy živý díky hudbě
      V roce 1996 byl postřelen a umřel. Policejní zpráva byla utajena z důvodu ochrany otevřeného násilí mezi gangy a díky tomu většina jeho fanoušků věří, že je stále naživu. Tupac měl však velké úspěchy i po smrti, a proto si Eminem zakoupil práva na produkci Shakurova alba Loyal to the Game, aby se album dokončilo. Guinnesova kniha rekordů jej také zařadila mezi nejúspěšnějšího repera všech dob. V hiphopové komunitě je považován za nejváženějšího rapera.

  • Ikona old-school rapu
    Figurka zobrazuje ikonického amerického rapera oblečeného v černé vestě a kalhotách, ověnčeného typickými zlatými šperky. Nezapomeňme také na jeho charakteristický piercing v nose, tetování na obou rukou a šátek se vzorem Paisley Bandana uvázaný kolem hlavy. Figurka je vysoká přibližně 4" (10 cm) a dodává se v elegantní krabičce s okénkem.

  • Velikost: cca 10 cm
  • Materiál: Vinyl
  • Balení: Krabička
  • Výrobce: Funko

Produktové video

Z tvorby 2Pac-a

Recenze na POP! Rocks: Tupac Shakur (2PAC)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.