Rocket Arena (Standard Edition) [ESD MS]

Digitální distribuce
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
 
Kód produktu: 437314
ElectronicEN dabing

Rocket Arena (Standard Edition) [ESD MS] [XBOX ONE digital]


Vítejte ve světě, kde pravidla určuje raketové palivo. Rakety vládnou všemu ve hře Rocket Arena. Výbušná střílečka 3 na 3, ve které nikdy nevypadnete z akce. Mistrně zvládněte jedinečné rakety a schopnosti svého hrdiny, ovládněte arénu a staňte se šampiony!
Přizpůsobujte svou strategii s neustále rostoucí nabídkou různých hrdinů se osobitými schopnostmi. Objevte nové strategie a taktiky na základě složení svého týmu, prozkoumejte širokou nabídku dynamických map a zjistěte, co všechno nabízí herní systém zaměřený na rakety.


Hrdinové s raketovým pohonem

  • Prozkoumejte rozšiřující se nabídku fantastických hrdinů s charakteristickými povahovými rysy, zajímavou minulostí a rivalitou. Dokonale zvládněte superschopnosti a unikátní rakety svého hrdiny a dostaňte z týmu maximum

Krutopřísná akce

  • Nikdy neříkejte "zemři", protože v Rocket Arena to prostě nejde! I když to moc schytáte a budete se poroučet z arény, neznamená to pro vás konec akce. Osedlejte raketu, zmapujte terén a vraťte se do boje.

Prozkoumejte nový svět

  • Crater je plný exotických míst od tropických ruin Gemstone Jungle po moderní utopické Boom City. Na každé mapě naleznete plno skrytých vychytávek, pastí a neobjevených míst. S pomocí raket skákejte, šplhejte a prozkoumejte okolní prostředí. Svět je plný možností - vezměte svou raketu a startujte!

Rozvíjejte své hrdiny

  • Pro vaše hrdiny neexistují prakticky žádné hranice. Za každou hru získáváte zkušenosti k odemykání součástí raket a totemů a pompézní výbavy, které můžete využít k úpravě jejich vzhledu. Během hraní si také odemknete působivé artefakty – jejich kombinací, sladěním a vylepšováním zaručíte svým hrdinům atraktivní bonusy ke statistikám a zajímavé efekty!
    Chcete-li uspět v Rocket Championship Tour, budete potřebovat každou dostupnou výhodu.

Změňte hru

  • Existuje více než jeden způsob hraní. Zapojte se do klasické akce 3 na 3 v režimu Knockout, nebo se nejprve trochu rozehrajte proti rocketbotům a otestujte svá oblíbená komba.
    Střílejte góly v Rocketballu, kontrolujte zóny v Mega Rocket a vydejte se za zlatým pokladem v Treasure Hunt. Jakmile budete připraveni setkat se raketa na raketu s těmi nejlepšími, vyzkoušejte hodnocené hry a ukažte, co ve vás je. Odpalte tu raketu!


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na Rocket Arena (Standard Edition) [ESD MS]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.