Rocket Arena [Origin]

Digitální distribuce
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Kód produktu: 413259
ElectronicEN dabing

Rocket Arena [Origin] [PC digital]


Vítejte ve světě, kde pravidla určuje raketové palivo! Rakety vládnou všemu ve hře Rocket Arena, výbušné střílečce 3v3, ze které nikdy nevypadnete z akce. Mistrně zvládněte jedinečné rakety a schopnosti vašeho hrdiny, ovládněte arénu a staňte se šampiony.


Prozkoumejte rozšiřující nabídku fantastických hrdinů s charakteristickými povahovými rysy, zajímavou minulostí a rivalitou. Dokonale zvládněte super schopnosti a unikáte rakety vašeho hrdiny a dostaňte z týmu maximum.


Nikdy neříkejte "Zemři!", protože v Rocket Arena to prostě nejde! I když to moc schytáte a budete se poroučet z arény, neznamená to pro vás konec akce. Osedlejte raketu, zmapujte terén a vraťte se do boje.


Rakety se snadno používají, ale jejich opravdové zvládnutí je náročné. Naučte se, jak změnit průběh boje správným uhýbáním, před nasměrováním cíle a dobře načasovanému používání předmětů a vybavení, jako jsou raketové magnety, samo odpalovací miny a rychlostní bonusy. Splyňte se svou raketou a ovládněte arénu.


Crater je plný exotických míst od tropických ruin Gemstone Jungle po moderní utopické město Boom City. Na každé mapě naleznete plno skrytých vychytávek, pastí a neobjevených míst. S pomocí raket skákejte, šplhejte a prozkoumejte okolní prostředí. Svět je plný možností.


Pro vaše hrdiny neexistují prakticky žádné hranice. Za každou hru dostáváte zkušenosti k odemykání součástek rakety a totemů a pompézní výbavy, kterou můžete využít k úpravě jejich vzhledu. Během hraní si také odemkněte působivé artefakty – jejich kombinací, sladěním a vylepšováním zaručíte vašim hrdinům atraktivní bonusy ke statistikám a zajímavé efekty! Budete-li chtít uspět v Rocket Championship Tour, budete potřebovat každou dostupnou výhodu.


Existuje více než jeden způsob hraní. Zapojte se do klasické akce 3v3 režimu Knockout nebo se nejprve trochu rozehrajte proti rocket botům a otestujte svá oblíbená komba. Střílejte góly v Rocketballu, kontrolujte zóny v Mega Rocket a vydejte se za zlatým pokladem v Treasure Hunt.



Jedná se o digitální verzi hry Rocket Arena, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Rocket Arena [Origin]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.