Rising Storm [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 418284
1CEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Rising Storm [Steam] [PC digital]


Rising Storm je další pokračování série Red Orchestru. Jistě znáte úžasný herní zážitek, inovativní funkce a realistický zvuk z Red Orchestra 2 – Riesing Storm Vás vezme do Pacific Theater, přidává ještě další vymoženosti, nové levely, nové zbraně a nové frakce. Hra umožní hráči bojovat po ikonických místech z famózních ostrovních kampaní v Pacifiku v letech 1942 až 1945, kde Armáda Spojených Států a Marine Corps bojují s Japonskou císařskou armádou a speciálními námořními silami. Zažijete plážové přepady, souboje v džungli, noční boje zblízka a mnoho dalšího napříč Guadalcanal, Iwo Jima, Saipan a dalšími ikonickými souboji. Hráč je schopen převzít roli kterékoli strany – Americké či Japonské – a bojovat v online multiplayer módu, který podporuje až 64 hráčů současně.

Rising Storm také uvádí zcela nový typ hraní do série – asymetrickou válku. Američané mají zřejmou výhodu v palebné síle s jejich rychlými poloautomatickými puškami, plně automatickými zbraněmi a zničujícími plamenomety. Japonci to vyrovnávají elementy, které vystihují jejich syrovou odvahu, dravost a chytré využití výbavy. Jejich granátomet "Knee Mortar" jim umožňuje seslat nepřímou palbu na nepřátele odkudkoli z celé mapy. Granáty mohou být také uloženy jako past pro nepatrné americké GI. Japonci kladou velký důraz na boj zblízka, s bajonetem na téměř každé zbrani – dokonce i na kulometech a SMG. Jejich Banzai překvapení potlačují nepřátele a ztěžují jim možnost vrátit palbu, přičemž mají příležitost použít své bajonety a katany.


 

  • Rozsáhlý multiplayerový mód - zúčastněte se brutální války v Pacifiku - online až s 64 hráči současně.
  • Ikonické souboje - Zažijte ikonické zápasy jako Iwo Jima, Saipan či Guadalcanal, ve kterých se Americká armáda snaží potlačit Japonce z ostrovů v Pacifiku.
  • Asymetrické hraní - Daleko od všech ostatních stříleček, obě strany využívají historické sety zbraní a každý má unikátní herní schopnosti. Americká palebná síla je vyrovnaná Japonskou divokostí a lstivostí s takovými funkcemi, jako Banzai přepady, granátové nástrahy či Knee Mortar. Toto vytváří unikátní herní zážitek, který nenajdete nikde jinde.
  • Arzenál 2. Světové války – všechny originální funkcionality zbraní, které byste očekávali, jsou opět zde – realistická balistika, penetrace, dýchání, nastavitelná mířidla, volné míření a další – vytvořte si vlastní originální arzenál, jako nikde jinde. K tomu přidejte více než 20 nových zbraní včetně devastujících plamenometů a přenosnému granátometu.
  • Morálka - Stav mysli Vašeho vojáka hraje větší roli než kdykoli předtím. Banzai propady Japonských vojáků dokáží značně potlačit Američany a umožňují jim udržet si menší vzdálenost, ve které excelují. Američané mohou zase použít svou značnou palebnou sílu a získat tím výhodu.
  • Bonusový obsah - veškerý bonusový obsah z Red Orchestra 2 z multiplayeru je zahrnut v Rising Storm jako volný bonus. Bojujte v Pacifiku, pak zase na východní frontě - kdykoli, ve stejné hře, na stejném serveru. Objevte, proč se Red Orchestra 2 stala multiplayerovou FPS roku 2011 díky tomuto bezplatnému obsahu.

    Jedná se o digitální verzi hry Rising Storm, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 


Recenze na Rising Storm [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.