Risen 3: Titan Lords (Enhanced Edition) PS4

Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Kód produktu: 313366
DeepEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 819 Kč

Risen 3: Titan Lords (Enhanced Edition) [PS4]

Svět Risen 3 opustili všichni bohové a sužují ho nekonečné Titánský války. Lidstvo se snaží znovu získat sílu a shromáždit své armády. Náhle se však v tomto chaosu zjevuje ještě větší hrozba. Mladý bojovník je napaden temnotou a připraven o svou duši. Vydává se získat zpět to, co mu bylo ukradeno v temnotě, která zaplavila celý svět. Kdo ví, možná přitom dokonce zachrání svět.

Zatraceni mágové by mohly být mocní spojenci na jeho cestě. Aby získal jejich pomoc, musí najít svatyni mágů v Taranise, také známém jako Ostrov hromu. Chráněni Ochránci hledají mágové v Taraniských dolech krystaly nabité magickou energií.

Spojíte se s ochránci, abyste se dostali do kontaktu s mocnými Taraniskými mágy? Nebo si raději vyberete některé z dalších společenství v Risen 3, abyste dosáhli svého cíle? Tři možné osudy leží před Vámi. Tři způsoby, jak povstat proti Titanem a získat zpět svou duši. Kterou cestu si zvolit? Volba je jen na Vás.

Risen 3: Titan Lords je nutností pro všechny fanoušky vtahující atmosféry, dobrodružství a samozřejmě průzkumu!

Hra Risen 3: Titan Lords (Enhanced Edition) nyní nabízí grafickou úroveň kvality srovnatelnou s ultra nastaveními na PC verzi a ve více oblastech ji dokonce i překonává. Přináší vyšší rozlišení textur, nové nejmodernější efekty jako je hloubka ostrosti a HDR bloom a zcela nový systém oblaků, který přináší ještě efektnější oblohu a západy slunce do dynamického cyklu střídání dní a nocí.



  • Volně prozkoumejte a přitom ve svém volném čase plňte úkoly. Úkoly mají různé způsoby řešení a různé výsledky. Můžete hrát různé části hry v libovolném pořadí jak si jen přejete a individuálně formovat svou postavu.
  • Objevujte úkoly a postavy na své cestě přes rozmanitý svět hry Risen 3: Titan Lords. Od kuriózních míst ve středověkém stylu přes hluboké a vlhké temné dolu po nadpřirozený svět stínů, Vás zde čeká nepřeberné množství lokalit, které čekají na prozkoumání. Projděte tento svět mnoha způsoby, od plavání po lezení.
  • Vylepšený bojový systém s novým animačním systémem, které přidávají smysl pro detail v bojích. Vrací se křišťálová magie a přináší s sebou ničivé nové bojové schopnosti. Vládněte prvky jako blesk, oheň a led, abyste dokázali vyhladit své nepřátele, nebo využívejte mnohé další magické schopností, aby Vám pomohli při zkoumání. Volba je jen na Vás!
  • Vyberte, zda se chcete připojit k některému ze tří odlišných cechů, z nichž každý nabízí jedinečné schopnosti, zbrojnici a úkoly, což Vám umožní přistupovat k úkolům různými způsoby. Objevte další frakce, které se pokoušejí narušit rovnováhu politické moci ve světě, az nichž každá má svou vlastní agendou, kterou můžete odhalit. Buďte opatrní, kterým postavám důvěřujete. Někteří by se mohli spojit s Vámi s úmyslem naplnit své vlastní zlověstné plány.



    Enhanced Edition obsahuje navíc:

  • Bonusový obsah do hry Adventure Grab (brnění pro bezejmenného hrdiny, které mu pomáhá na jeho cestách přes nebezpečné neznámé divočiny).
  • Bonusový obsah do hry Fog Island (obsahuje nový, plně přezkoumatelný ostrov, na kterém inkviziční trestná výprava hledá nová území ve světě, kde se šíří šílenství. Pomozte jim odhalit smrtící tajemství nacházející se na tomto podivném místě).
  • Bonusový obsah do hry Uprising of the Little Guys (obsahuje druhou dodatečnou oblast známou jako The Isle of Thieves, kde goblini a skřeti bojují o nadvládu a kde musí bezejmenný hrdina zachránit skřítků a jejich kulturu před hrozícím zničením).
  • Propracovaný grafický engine, díky kterému je živý a dýchající svět hry Risen 3: Titan Lords detailnější, než kdykoliv předtím. Ještě nikdy nebyl lepší čas povstat a připojit se k boji!
  • Podporu PlayStation 4 funkcí Remote Play, Streaming, Recording a Share Play.


  • Recenze na Risen 3: Titan Lords (Enhanced Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.