Returnal PS5

1 029 Kč
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 409105
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 220 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 559 Kč

Returnal [PS5]


returnal

Na neustále se měnící nepřátelské planetě přeruš cyklus plný chaosu!


Procedurální svět hry Returnal tě pokaždé přinutí smést prach porážky z tváře a s každým dalším znovuzrozením se vrhnout do neustále se měnícího světa.


Během neúnavné hry s roguelike prvkami objevíš, že kromě planet se s každým novým cyklem mění i předměty, které máš k dispozici. Každá nová smyčka tě konfrontuje s novými kombinacemi, které tě postaví na hranici tvých možností. Úplně nové souboje navíc prověří i tvé schopnosti strategického uvažování.


Po nouzovém přistání v tomto neustále se měnícím světě se musí Selene vydat na cestu za svobodou skrz nehostinnou krajinu prastaré civilizace. V úplné izolaci a osamotě musí zuby nehty bojovat o přežití. Znovu a znovu se jí to ale nedaří, a tak je nucená s každou svou smrtí svůj boj opakovat. Temná krása rozpadajícího se světa všude okolo tebe je nabitá výbušnými překvapeními a oživena strhujícími vizuálními efekty. Od riskantních přestřelek s kulkami létajícími všude okolo přes hrozivé zvraty po průzkum nehostinných prostředí. Čeká tě dobrodružství plné prozkoumávání, objevování a soubojů, během kterých narazíš na tajemství na každém kroku. Hra je navržena pro extrémní znovu hratelnost: procedurální svět hry Returnal tě pokaždé přinutí smést prach porážky z tváře a s každým dalším znovuzrozením se vrhnout do neustále se měnících výzev.




Související produkty (1)


Recenze na Returnal

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.