Resident Evil: Revelations 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Resident Evil: Revelations 2 - PC DVDResident Evil: Revelations 2 - PS4Resident Evil: Revelations 2 - PS3Resident Evil: Revelations 2 - XBOX 360
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 265393
CapcomEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Resident Evil: Revelations 2 [XBOX ONE]

Na začátku příběhu hry Resident Evil: Revelations 2 zažijete dramatický návrat oblíbené Claire Redfield. Claire, přeživší incidentu v Raccoon City z předchozích her série Resident Evil , nyní pracuje pro anti-bioteroristických organizaci Terra Save. Moira Burton se zúčastní její uvítacího večírku v Terra Save, když neznámé ozbrojené síly zaútočí na organizaci. Claire a Moira jsou v bezvědomí a po probuzení se ocitají v temném a opuštěném vězení. Musí spolupracovat aby zjistili, kdo je zajal as jakým zlověstným úmyslem.

S děsivými nepřáteli číhajícími v každém tmavém koutě musíte využívat svou munici a zbraně rozumně, v klasickém stylu survival hororu. Dokáží se Claire a Moira dostat pryč živé a zjistit, proč je převezli na tento odlehlý ostrov? Koho ještě potkají? Příběhové zvraty Vás přinutí hádat další vývoj na každém kroku.



  • Fanoušky oblíbená Claire se vrací přežít hrůzy, které ji pronásledovaly v minulosti as ní přichází Moira Burton, dcera Resident Evil legendy Barryho Burtona.
  • Hrůza Vás čeká v každém tmavém koutě v něčem, co se zdá být opuštěným vězeňským zařízením na vzdáleném ostrově. Existuje způsob, jak uniknout?
  • Nejsou tak hloupí jako zombie a díky svému strašidelnému vzezření jsou Afflicted schopni se rychle pohybovat a útočit se základními zbraněmi, což je skutečnou hrozbu pro Vaše přežití.
  • Přepínání mezi oběma postavami abyste překonali noční můry v singleplayerovém režimu s AI partnerem nebo v offline kooperativním režimu. Využijte Moirin hořák, abyste dočasně oslepily nepřítele dokud ho Claire zlikviduje!


  • Recenze na Resident Evil: Revelations 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.