Resident Evil 8: Village Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Resident Evil 8: Village - PS4Resident Evil 8: Village - PS5
Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 417929
CapcomEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

Resident Evil 8: Village [Xbox Series X|S]


Resident Evil Village pokračuje v příběhu Ethana Winterse, který byl poprvé uveden v Resident Evil 7 Biohazard. Residen Evil Village kombinuje pulzující akci s charakteristickou hrůzou o přežití, která je synonymem řady Resident Evil. Vývojáři odhalili několik nových detailů a funkcí, které se vracejí zpět k oblíbeným prvkům předchozích her Resident Evil. Etan nyní bude moci nakupovat a prodávat předměty, nakupovat recepty na výrobu a upravovat zbraně u obchodníka s názvem „The Duke“. S využitím materiálů nalezených v průběhu hry bude schopen vyrobit neocenitelný spotřební materiál potřebný k přežití hrůz vesnice. Bude třeba zapojit strategičtější plánování s inventářem a správou prostoru v něm.


Etan bude čelit mnoha hrozbám, jako jsou rychle se pohybující stvoření, která ho neúnavně pronásledují, a záhadné dcery lady Dimitrescu, které se mohou proměnit v roj hmyzu. Sestava protivníků, bude mít charakteristické způsoby útoku, takže hráči budou muset přizpůsobit svou strategii rychlým rozhodnutím, zda se do boje pustit nebo utéct, aby přežili. Etan má ve svém arzenálu nový kop, který vytvoří odstup od nepřátel a hráč tak získá čas nad přemýšlením o dalším tahu.


Na oslavu 25. výročí franšízy Residen Evil, která začíná v březnu 2021, společnost Capcom oznámila, že Residen Evil Village bude zahrnovat přístup k bezplatnému multiplayerovému zážitku s názvem Resident Evil Re: Verse, který bude k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Hráči PlayStation 5 a Xbox Series X | S budou mít přístup díky zpětné kompatibilitě. Tento bonus je poděkováním fanouškům, obsahuje komiksové vizuály a staví proti sobě oblíbené postavy Residen Evil pro čtyři až šest hráčů deathmatch na ikonických místech Residen Evil. Hráči si mohou vybrat ze seznamu oblíbených postav s různými dovednostmi. Jakmile jsou hráči poraženi, jejich postava se po mutaci přemění na biologickou zbraň, aby se svým nepřátelům pomstila.



Recenze na Resident Evil 8: Village

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.