Resident Evil 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Resident Evil 4 - PS4Resident Evil 4 - PS4Resident Evil 4 - Xbox Series X|SResident Evil 4 - XBOX ONE
Cena s DPH
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
Kód produktu: 452587
CapcomEN dabing
 
Chceš ušetřit 240 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 919 Kč

Resident Evil 4 [PS5]

 

Bonus pro všechny předobjednávky

Předobjednejte si hru Resident Evil 4 a získejte následující obsah:
  • Pouzdro Gold
  • Special Charm: Handgun Ammo

O hře

Přežití je jen začátek.

Od biologické katastrofy v Raccoon City uplynulo šest let. Leon S. Kennedy, jeden z přeživších, vystopuje prezidentovu unesenou dceru do odlehlé evropské vesnice, kde je s místními něco hrozně v nepořádku. Resident Evil 4 obsahuje modernizovanou hratelnost, propracovaný příběh a živou detailní grafiku. Prožijte znovu noční můru, která způsobila revoluci v hororech o přežití.

Klíčové vlastnosti

  • Realistický vizuál
    Reawaken a Classic Resident Evil 4 zachovávají podstatu původní hry, která je nyní zrekonstruována pomocí Capcom's. Resident Evil 4 poskytuje realistický vizuál a dodatečnou hloubku vyprávění do ikonického příběhu, což nebylo možné v době původního vydání.

  • Modernizovaná hratelnost
    Tým z Resident Evil se vrací, aby stavěl na moderním přístupu série k survival hororu. Zapojte se do šíleného boje s vesničany z Ganadosu a prozkoumejte evropskou vesnici zachvácenou šílenstvím a řešte hádanky, abyste získali přístup k novým oblastem a sbírali užitečné předměty pro neustálý boj Leona a Ashley o přežití.

  • Ohromující hordy nepřátel
    Postavte se hordám zuřivých nepřátel, kteří hrozí, že Leona pohltí ještě víc. Objevte nové, vylepšené způsoby útoku jako v původním vydání.

  • Přežijte v osamělosti a strachu
    Resident Evil 4 vyvolává klíčové pocity osamělosti a strachu z nepřátel původního vydání. Poskytuje přesnější detaily zobrazení postav a vztahů, které definovala ikonu survival hororu z roku 2005.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Resident Evil 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.