Resident Evil 3[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
959 Kč
Cena bez DPH: 793 Kč
 
Kód produktu: 413152
CapcomEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Resident Evil 3[Steam] [PC digital]


Resident Evil 3 je remake hry Resident Evil 3: Nemesis z roku 1999. Na rozdíl od staré hry, která využívala ovládání relativně na pozici kamery, která se dívala na vaši postavu, tento remake představuje moderní pohled z poza třetí osoby podobnému z poslední hry Resident Evil 2 remake.


Capcom potvrdil management inventáře a života podobnému originální hře a Resident Evil 2 remake.


Hra se odehrává 2 měsíce po incidentu v domě originálního Resident Evil v září 1998 a následuje bývalou důstojnici Jill Valentine vedle toho, jak se snaží utéct z Racoon City během zombie apokalypsy způsobené experimenty Umbrella Corporation, ukázanými ve hře Resident Evil 2. Na její cestě o přežití a útěk, se Jill bude muset postavit poslední bio zbrani zvanou Nemesis, kterou vytvořila Umbrella, ale nebude to muset udělat sama, najde spojence v jednom žoldnéři pro Umbrellu, Carlosem Oliveirem.


Hra bude obsahovat také multiplayer režim zvaný Resident Evil Resistance. V něm si můžete vybrat hrát jako zlomyslný génius (Mastermind) nebo jednoho ze 4 přeživších (Survivor). Úkolem Masterminda je položit pasti a překážky Survivorem a zabránit v jejich úniku v určitém čase. Použijte strategii a důvtip, a nainfikujte přeživší. Resident Evil Resistance je součástí hry a nevyžaduje dodatečný doplatek za přístup k tomuto režimu.




Jedná se o digitální verzi hry Resident Evil 3, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na Resident Evil 3[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.