Republique Contraband Edition PS4

Cena s DPH
1 189 Kč
Cena bez DPH: 983 Kč
 
Kód produktu: 348373
NISEN dabing

Republique Contraband Edition [PS4]


Nyní, když Republique vychází na PS4, mohou hráči plně ovládnout Hope, mladou ženu, která je vězněna v Metamorphosis, tajemném totalitním státě, kterému vládne všudypřítomný panovník. Nabourání se do složitého ochranného systému tohoto utajeného státu, začnou hráči s Hope zákeřnou a napínavou cestu za svobodou. Vývojáři z Camouflaj sídlícím ve městě Seattle vyrobili tuto hru, za kterou získali nesčetné ocenění včetně"Excellence in Storytelling" od International Mobile Gaming Awards (IMGA). S 87 % procentním hodnocením od hráčů na Steam , hra Republique získává samé pozitivní hodnocení.

I když byla hra původně limitována pouze pro PC a mobilní zařízení, hráči PS4 se mohou těšit na zážitek z kompletní série hry, která nyní zahrnuje i 5. a poslední epizodu v jednom kompletním balení.

Republique Contraband Edition

  • Hackování
    Hráči ochraňují Hope a pomáhají jí při úniku a zároveň při nabourání všech možných síťově podporovaných zařízení a řešením složitých Hádanková scénářů během cesty. Hráči se mohou nabourat do bezpečnostních kamer, vypnout světla, odposlouchávat hovory, přivolávat výtahy a zamykat dveře před nosy pronásledovatelů Hope.
  • Poutavý příběh
    Republique je více než hra o plížení. Vytvořením herního stylu, který podporuje symbiotický vztah mezi Hope a hráčům, se budou hráči více zabývat ochranou Hope. Kromě hlavního příběhu mohou hráči sbírat zakázané knihy, VHS kazety a jiné unikátní předměty, díky kterým se hráči ještě více ponoří do futuristického dystopického světa.
  • Původ vývojáře
    Republique je vytvořena týmem veteránem v oboru, kteří byli za AAA tituly jako Metal Gear Solid , halo , FEAR a průlomovými videi jako Skyrim TV spot , nebo ikonickým iPod"silueta" reklamami.

    Republique Contraband Edition obsahuje:

  • Hru Republique
  • Manifest (160 stran, 13,7 cm x 17 cm)
  • République: Selected Works of Zinc Lemo sountracku (25 písní)
  • Collector 'box Republique