Remothered: Broken Porcelain Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Remothered: Broken Porcelain - PS4Remothered: Broken Porcelain - NSW
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 410995
ModusCZ titulky

Remothered: Broken Porcelain [XBOX ONE]


Emocionální cesta hrůzy, tragédie a lásky.


Oceněná hororová série přežití Remothered se vrací v očekávaném Remothered: Broken Porcelain. Slouží jako pokračování Remothered: Tormented Fathers, prožívejte události z bolestné minulosti postav během intenzivních flashbacků a prožijte v dnešní době nové nevyslovené hrůzy, které je čekají v hostelu Ashmann Inn-tajemná a Chátrající hrobka s mnoha tajemstvími a nebezpečím


Pravdy pohřbeny v hostinci Ashmann nebudou snadno odhalitelné-její mnohé tajemství jsou vzájemně propojeny a hlídané hrozbou stalkerů, mocných lovců uvězněných v čase a hranic její zdí. Přežití nebude vyžadovat pouze rychlé reakce, protože strategický a vynalézavý přístup k setkáním bude znamenat rozdíl mezi životem a smrtí. Buďte moudří-protože nejlepší čas na plížení se, útěk nebo boj proti hrozícím nebezpečím, může rychle způsobit, že se z těchto lovců stane kořist.


Broken Porcelain přináší do série množství vítaných změn, které zavádějí nové prvky hratelnosti a vyprávění, které vdechnou postavám nový život a vytvoří bezprecedentní úroveň ponoření se do tohoto strašidelného dobrodružství-ideální pro nové i vracející se fanoušky série.


  • Napínavé psychologické spiknutí. Oceněná kultovní klasika Remothered se vrací v Broken Porcelain, ideálním vstupním bodu pro nové fanoušky objevujících franšízu, jakož i pro sériových veterány toužící po dalších tradicích okolo událostí a postav Tormented Fathers.
  • Realistický horor o přežití.Hostinec Ashmann Inn je stejně bohatý na zdroje, jakož i na nebezpečí. Opatrně prohledejte prostředí pro předměty, které Vám pomohou při výzkumu znepokojivých míst, které skrývají hrobové tajemství strašlivé minulosti.
  • Intenzivní skrytá hratelnost. Potulujte se ve stínu Ashmann Inn a využijte vše, co máte k dispozici, na rozptýlení nepřátel na vynalézavý únik.
  • Vyšetřovat a uniknout. Náročné hádanky, rozšířená tradice a strašidelný soundtrack skladatele Luca Balbonimu (Remothered: Tormented Fathers, Mine, Watch Them Fall) přeměňují temnou a pochmurnou atmosféru na děsivý zážitek, který bude hráčů po ukončení hry pronásledovat.
  • Okouzlující postavy. Seznam charismatických postav roste, když se oblíbenci fanoušky vracejí, aby se setkali se všemi novými přírůstky do hereckého souboru inspirovanými protagonisty hororových klasik.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Remothered: Broken Porcelain

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.