Redout 2 (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Redout 2 (Deluxe Edition) - PS5Redout 2 (Deluxe Edition) - Xbox Series X|SRedout 2 (Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
1 069 Kč
Cena bez DPH: 883 Kč
 
 
Kód produktu: 452335
SaberEN dabing

Redout 2 (Deluxe Edition) [PS4]

 

O hře

Nejrychlejší závodní hra ve vesmíru je tady!

Redout 2 je poctou klasickým arkádovým závodním hrám a pokračováním kriticky uznávané hry Redout, kde je závodění přes pustiny Země jedním z nejpopulárnějších sportů v galaxii. Dosáhněte nemožné rychlosti ve vzrušujícím futuristickém závodě v rozsáhlé hře pro jednoho hráče a kompetitivním multiplayeru. Hluboké řídicí systémy, robustní přizpůsobení vznášení a vražedný soundtrack dělají z Redout 2 předního antigravitačního závodníka.

Klíčové vlastnosti

  • Rychlost a ovládání
    V tradici anti-Gravity závodních klasik můžete zažít bleskové rychlosti a intuitivní systém řízení, díky kterému je Redout 2 skvělý ke hraní, a odměňující pro ty, kteří jsou připraveni zvládnout tuto hru. Ohýbejte se, kličkujte a procházejte těmi nejšílenějšími zvraty a skoky v historii závodních her.

  • Rozsáhlý režim kariéry
    Proleťte stovkami akcí na 36 unikátních závodních drahách – všechny jsou reverzibilní! Od závodu Arena Race a Time Attacks až po Last Man Standing a intenzivní závod šéfů. Proběhněte konkurenci a ovládněte cílovou čáru.

  • Konkurenční multiplayer
    Závoďte s ostatními v intenzivní online multiplayerové akci. Ponořte se do nových výzev s pravidelně přidávaným vlastním obsahem vedle sezón, které zahrnují jedinečné estetické odměny.

  • Komplexní přizpůsobení
    Vyberte si z 12 různých podvozků a plně si přizpůsobte své vlastní vznášení s neuvěřitelným výběrem pohonů, stabilizátorů, kormidel, mezichladičů, klapek, magnetů, křídel, spoilerů, raketových motorů, barev a dalších! Vytvářejte a sdílejte své nejlepší vysokorychlostní momenty pomocí režimu fotografie.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Redout 2
  • Redout 2 Season Pass (obsahuje nová místa, kariérní události, odměny a další benefity)

Trailer


Recenze na Redout 2 (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.