Razer Wolverine V2 for Xbox One, White

Cena s DPH
2 029 Kč
Cena bez DPH: 1 677 Kč
 
 
Kód produktu: 437234
Razer

Razer Wolverine V2 for Xbox One, White [RZ06-03560200-R3M1]


Absolutní preciznost, ultimátní kontrola

Zasáhněte do velké ligy s kabelovým herním ovladačem navrženým pro konzole Xbox Series X | S. Díky pokročilé přizpůsobitelnosti pro větší přesnost a kontrolu nad vaší hrou vám Razer Wolverine V2 umožní ovládnout konkurenci z pohodlí gauče. Ergonomické rukojeti ve tvaru písmene L modelu Wolverine V2 poskytují přirozené držení, které překonává jeho předchůdce, zatímco tvarovaný design a protiskluzové gumové úchyty umožňují rychlou a přesnou interakci tlačítek pro celodenní hraní při špičkovém výkonu.

 

Razer Mecha-Tactile Action tlačítka a D-Pad

Akční tlačítka Razer Mecha-Tactile Action a Razer Mecha-Tactile D-Pad poskytují hyperaktivní ovládání pomocí odpruženého doteku a umožňují každý váš pohyb špičkovou přesností a ostrou hmatovou zpětnou vazbou. Vybaveno 3 miliony životních cyklů klepnutí pro větší odolnost a sníženou aktivační vzdáleností o 0,65 mm – což je o 35% méně než v případě průměrného membránového ovladače – každé tlačítko je jemně vyladěno pro vyšší přesnost, aby představovalo váš skutečný herní potenciál.

Dodatečná tlačítka pro plnou kontrolu

Wolverine V2 je dodáván s dalšími tlačítky pro pokročilé hraní her – 2 multifunkční tlačítka na přední straně ovladače lze přemístit pomocí nástroje Razer Controller Setup pro Xbox, aby se tak uvolnilo lepší ovládání a přizpůsobil styl hraní.


Rozpoutejte palebné šílenství

V zánětu bitvy záleží na každé milisekundu. Chcete-li získat konkurenční výhodu, aktivujte režim Hair Trigger Mode pomocí dvou posuvných zámků na spodní straně ovladače, které výrazně snižují vzdálenost od hlavních spouštěčů a umožňují tak ultrarychlou rychlost střelby jemným stiskem. Hrajte celé hodiny v pohodlí s lehkostí a pohodlím zapojení 3,5 mm zvukového zařízení přímo do ovladače namísto konzoly.

Vylepšená ergonomie

Ergonomické rukojeti Wolverine V2 ve tvaru písmene L poskytují přirozené držení, které překonává svého předchůdce, zatímco tvarovaný design a protiskluzové pryžové rukojeti umožňují rychlou a přesnou interakci tlačítek pro celodenní hraní při špičkovém výkonu.


Jednoduše skvělé přizpůsobení

Stáhněte si aplikaci Razer Controller Setup pro Xbox a přizpůsobte si ovladač tak, aby odpovídal vašemu stylu hry. Vylepšení přizpůsobení je nyní mnohem jednodušší protože můžete přemapovat multifunkční tlačítka a spouštěče nebo upravit úrovně spojky citlivosti tak, abyste dotáhli svůj herní zážitek do konce.

 

Technická specifikace
Připojení kabelové
Konfigurační aplikace Ano
Multifunkční nastavitelná tlačítka 2
Typ tlačítek Razer Mecha-Tactile Action a Razer Mecha-Tactile D-Pad
Vyměnitelný D-Pad Ne
Vyměnitelné krty sticků ne
Trigger stop Hair Trigger Mode s trigger stop
Zvukový výstup 3.5 mm analogový audio port kompatibilní s Xbox a PC (Windows)
Vstup mikrofonu 3.5 mm analogový audio port kompatibilní s Xbox a PC (Windows)
Délka kabelu 3 m
Hmotnost 274 g
Rozměry (Š x V x D) 105,8 x 65 x 161,5



Recenze na Razer Wolverine V2 for Xbox One, White

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.