Razer Wolverine V2 for Xbox One

Cena s DPH
2 209 Kč
Cena bez DPH: 1 826 Kč
 
 
Kód produktu: 419871
Razer

Razer Wolverine V2 for Xbox One [RZ06-03560100-R3M1]


Zasáhněte do velké ligy s kabelovým herním ovladačem navrženým pro konzole Xbox Series X | S. Díky pokročilé přizpůsobitelnosti pro větší přesnost a kontrolu nad vaší hrou vám Razer Wolverine V2 umožní ovládnout konkurenci z pohodlí gauče. Ergonomické rukojeti ve tvaru písmene L modelu Wolverine V2 poskytují přirozené držení, které překonává jeho předchůdce, zatímco tvarovaný design a protiskluzové gumové úchyty umožňují rychlou a přesnou interakci tlačítek pro celodenní hraní při špičkovém výkonu.


MECHA-TAKTICKÁ AKČNÍ TLAČÍTKA RAZER A D-PAD

Akční tlačítka Razer Mecha-Tactile Action a Razer Mecha-Tactile D-Pad poskytují hyperaktivní ovládání pomocí odpruženého doteku a umožňují každý váš pohyb špičkovou přesností a ostrou hmatovou zpětnou vazbou. Vybaveno 3 miliony životních cyklů klepnutí pro větší odolnost a sníženou aktivační vzdáleností o 0,65 mm – což je o 35% méně než v případě průměrného membránového ovladače – každé tlačítko je jemně vyladěno pro vyšší přesnost, aby představovalo váš skutečný herní potenciál.


EXTRA TLAČÍTKA PRO ODBORNOU KONTROLU

Wolverine V2 je dodáván s dalšími tlačítky pro pokročilé hraní her – 2 multifunkční tlačítka na přední straně ovladače lze přemístit pomocí nástroje Razer Controller Setup pro Xbox, aby se tak uvolnilo lepší ovládání a přizpůsobil styl hraní.


volverin

V zánětu bitvy záleží na každé milisekundu. Chcete-li získat konkurenční výhodu, aktivujte režim Hair Trigger Mode pomocí dvou posuvných zámků na spodní straně ovladače, které výrazně snižují vzdálenost od hlavních spouštěčů a umožňují tak ultrarychlou rychlost střelby jemným stiskem. Hrajte celé hodiny v pohodlí s lehkostí a pohodlím zapojení 3,5 mm zvukového zařízení přímo do ovladače namísto konzoly.


KONFIGURACE POKROČILÉ APLIKACE

Vylepšení přizpůsobení je nyní mnohem snazší díky ovladači Razer Controller Setup pro Xbox. Tato aplikace pro Xbox, navržená pro Xbox Series X | S, Xbox One a PC (Windows® 10 a novější), vám umožňuje přemapovat multifunkční tlačítka a spouštěče nebo upravit úrovně spojky citlivosti tak, abyste dotáhli svůj herní zážitek do konce.


 

  • Kabelová připojení: Ano, 3m kabel
  • Konfigurační aplikace: Ano
  • Vícefunkční tlačítka: 2 přemapovatelná
  • Akční tlačítka: Ano, Razer Mecha-Tactile Action Buttons a Razer Mecha-Tactile D-Pad
  • Zvukový výstup: 3,5mm analogový zvukový port
  • Vstup mikrofonu: 3,5mm analogový zvukový port
  • Hmotnost: 274 g
  • Rozměry: 161,5 × 105,8 × 65 mm

 


Recenze na Razer Wolverine V2 for Xbox One

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.