Razer Wolverine V2 Choma, Bílý

Cena s DPH
3 019 Kč
Cena bez DPH: 2 495 Kč
 
 
Kód produktu: 444792
Razer

Razer Wolverine V2 Choma, Bílý [RZ06-04010200-R3M1]

Ultimátní přizpůsobitelnost

Je zábava vyhrávat, pokud to nemůžete udělat podle sebe? S Razer Wolverine V2 Chroma nyní poznáte přizpůsobitelnost nové generace. Díky dodatečným přemapovatelným tlačítkům, Razer Chroma RGB, vyměnitelným palcovým ovladačům a dalším budete mít vždy z čeho vybírat, když přijde na rozprášení konkurence.

Klíčové vlastnosti

  • Razer Mecha-Tactile Action Buttons a D-PAD
    Podobná technologie, která se nachází v našich herních myších, která poskytuje hypercitlivé ovládání s tlumeným dotekem, tlačítka Razer Mecha-Tactile Action Button a D-Pad umocňují každý váš pohyb špičkovou přesností a ostrou hmatovou odezvou pro konkurenční výhodu.
  • Výborná životnost
    Vybaveno 3-milionovým životním cyklem kohoutku pro větší odolnost a sníženou spínací vzdáleností o 0,65 mm – o 35 % méně než má průměrný membránový ovladač – každé tlačítko je jemně vyladěno pro větší přesnost, aby předvedlo váš skutečný herní potenciál.
  • 6 dodatečných multifunkčních tlačítek
    Díky 4 dalším spouštěčům a 2 přemapovatelným nárazníkům prostřednictvím aplikace Razer Controller Setup pro Xbox poskytuje ovladač všechny možnosti vstupu, které potřebujete k rozšíření svého arzenálu příkazů.
  • Vyměnitelné kryty
    Vyberte si ten správný nástroj pro danou práci a jednoduše vyměňte přiložené kryty joysticků v závislosti na vašem herním stylu a ergonomických preferencích. Vychutnejte si přirozenější a přesnější analogový pohyb bez ohledu na to, jak paličky používáte.
  • Mód Hair Trigger s Trigger-Stop switchy
    Přepnutí dvou posuvných zámků na spodní straně ovladače výrazně snižuje vzdálenost hlavních spouštěčů – výhoda, která vám umožňuje rychleji odesílat příkazy spamem.
  • Vylepšená ergonomie
    Upravené rukojeti ovladače ve tvaru písmene L jsou vybaveny neklouzavými pryžovými držadly pro bezpečné a zároveň svižné držení – přirozené ovládání bez námahy pro celodenní hraní. Ergonomické rukojeti ve tvaru písmene L poskytují větší oporu vašim rukám a umožňují snadnější přístup k nárazníkům a spouštěčům.
  • Razer Chroma RGB
    S 16,8 miliony barev a souborem jedinečných světelných efektů se ikonický systém osvětlení RGB Chroma dostal do domovů hráčů po celém světě a nechybí ani v ovladačích Wolverine V2 Chroma.

ROZŠÍŘENÁ KONFIGURACE APLIKACE

Stáhněte si aplikaci Razer Controller Setup pro Xbox a přizpůsobte si ovladač tak, aby odpovídal vašemu stylu hry. Snadno přemapujte tlačítka, upravte světelné efekty, ovládejte rachot motoru a přesně nastavte citlivost.



Technická specifikace
Konektivita: Drátové připojení
Kabel o délce: 3 m s odlehčením v tahu
Konfigurační aplikace: Ano
Multifunkční tlačítka: 6 přemapovatelných multifunkčních tlačítek
Mechanická akční tlačítka: Akční tlačítka Razer Mecha-Tactile a D-PAD Razer Mecha-Tactile
Vyměnitelný D-PAD: Ne
Vyměnitelné joysticky: Ano
Spouštěcí zastávky: Režim vlasového spouštěče se zastavením spouštění
Zvukový výstup: 3,5 mm analogový audio port kompatibilní pro xbox a pc (windows)
Vstup pro mikrofon: 3,5 mm analogový audio port kompatibilní pro xbox a pc (windows)
Pouzdro na přenášení: Ne
Hmotnost: 270 g
Rozměry (Š x V x D): 105,8 x 65 x 161,5 mm


Recenze na Razer Wolverine V2 Choma, Bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.