Razer Naga X

Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 419866
Razer

Razer Naga X [RZ01-03590100-R3M1]


Ať už jste tank, léčitel nebo DPS, vždy buďte připraveni na raid s Razer Naga X – ergonomickou herní myší MMO s 16 programovatelnými tlačítky. Lehčí a vyzbrojená dalšími funkcemi!


16 PROGRAMOVATELNÝCH TLAČÍTEK

Mapujte základní klávesové zkratky nebo makra prostřednictvím aplikace Razer Synapse 3 a mějte tak na dosah ruky větší arzenál příkazů a využijte svoji pokročilou funkci - Razer HyperShift - pro zdvojnásobení svých vstupů pomocí sekundárního profilu tlačítka, který lze přepínat.


ERGONOMICKÝ DESIGN

Díky lehčí a ergonomické podobě Razer Naga X s hmotností o 30% nižší než Razer Naga Trinity je každý pohyb bez námahy. Tato hráčská myš MMO, která se doporučuje hráčům se středními až velkými velikostmi rukou, se nejlépe hodí pro ty, kteří upřednostňují styly úchopu dlaní nebo drápy.


OPTICKÉ SPÍNAČE MYŠI 2. GEN RAZER

Vylepšeno lepší hmatovou zpětnou vazbou, každé kliknutí nyní cítí a zní uspokojivější - ovládání pomocí infračerveného paprsku pro špičkovou dobu odezvy 0,2 ms. Protože tato forma ovládání již nevyžaduje tradiční fyzický kontakt, odstraňuje potřebu zpoždění odrazu a nikdy nespustí nechtěná kliknutí, což vám dává lepší kontrolu a bezvadné provedení.


POKROČILÝ OPTICKÝ SNÍMAČ RAZER 5G

Senzor této herní myši MMO, který je vyroben s přesností sledování 99,4%, umožňuje také pokročilou úroveň přesnosti, neboť jej lze kalibrovat pomocí aplikace Razer Synapse nastavením přednastaveného nebo vlastního profilu povrchu myši.


Užijte si hladký pohyb myši po jakémkoli povrchu s nohama myši vyrobenými z nejčistšího a nejvyššího stupně PTFE. Tkané pro větší flexibilitu a navrženy tak, aby produkovaly minimální odpor, budete moci provádět rychlejší a plynulejší potáhnutí pro přísnější ovládání myší.


naga


Recenze na Razer Naga X

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.