Razer Naga Trinity MOBA/MMO Gaming Mouse

Cena s DPH
2 329 Kč
Cena bez DPH: 1 925 Kč
 
Kód produktu: 387544
Razer
 
Chceš ušetřit 440 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 1 889 Kč

Razer Naga Trinity MOBA/MMO Gaming Mouse [RZ01-02410100-R3M1]


Nejmodernější přírůstek v Razer MOBA/MMO herním portfoliu, který nabízí oproti předchůdci ještě lepší laserový senzor, ještě lépe uspořádání tlačítek a ještě větší pohodlí a možnosti.

19 optimalizovaných tlačítek pro neomezené komba
V jakékoli MOBA/MMO, čím větší počet kouzel máte na dosah, tím větší je Vaše výhoda nad ostatními. Proto Razer Naga Trinity obsahuje dohromady až 19 tlačítek, spolu s oblíbeným Razer Naga 12-tlačítkovým bočním panelem, který maximalizuje Váš herní potenciál a přidává obrovské množství možností na dosah prstů. Díky tomu, že si můžete nastavit a přistupovat k ještě většímu množství schopností, maker a ovládání, představuje Razer Naga Trinity perfektní nástroj, díky kterému ve správný čas stisknete správné tlačítko.

Nejpřesnější herní senzor na planetě s 16 000 DPI
Díky nejpřesnějšímu snímacího senzoru s rozlišením 16 000 DPI nabízí Razer Naga Trinity bezkonkurenční přesnost, díky které budete mít ještě větší výhodu oproti konkurenci. S její schopností sledovat na přesnost 1 DPI a vzletovou přesností 0,1 mm, nabízí Razer Naga Trinity možnost reagovat okamžitě, zatímco profesionální Manévruje svou cestu k vítězství.

Chroma podsvícení s 16.8 miliony přizpůsobitelných barevných odstínů
S Chroma přizpůsobitelným podsvícením pro scrollovací kolečko a boční mřížku tlačítek si můžete vybrat z okouzlujícího spektra barev a přizpůsobit si myšku Razer Naga Trinity podle svých představ. Jelikož každý region je nezávisle regulován pomocí Razer Synapse , můžete si svou myš udělat skutečně"svou".

Zažijte víc s Razer Synapse
Světelné efekty nabízí Razer Synapse hned čtyři: spektrum, dýchání, statické a reaktivní. No hlavní a unikátní funkcí Razer Synapse je In-game MMO konfigurátor , který Vám umožní přidělit přímo herní příkazy jednotlivým tlačítkům na myši, díky čemuž mimořádně zjednoduší nastavování schopností, příkazů i maker . Přímo ze hry si dokážete nastavit prakticky celé fungování myši. Pokud hrajete World of Warcraft, Razer Synapse obsahuje nastavení speciálně vyvinuté právě pro tuto hru.

Razer Naga Trinity MOBA/MMO Gaming Mouse

  • 16000 dpi 5G laserový senzor: žádná Razer myš není kompletní bez nejmodernějšího senzoru, který nabízí preciznost a ultra odezvu Vašim hrám. Nový 5G laserový senzor snímá Váš pohyb na pixel přesně a nabízí další možnosti vylepšení pomocí Razer Synapse .
  • Skrolovací kolečko: skrolovací kolečka jsou stejně podstatné jako pro procházení dlouhých web stránek a dokumentů, jako jsou pro hraní. Ať už potřebujete přiblížit zaměřovač, hodit granát nebo oddálit pohled na bojiště, Vaše potřeby jsou náročné pokud se jedná o hraní. Proto kolečka Razer dokáží vydržet stovky milionů otočení během v plném zdraví a ve stejné přesností, jako tlačítka myši.
  • Hyperresponzívne tlačítka: od dob zcela první Razer herní myši až po dnešní moderní myši, jsou tlačítka Razer vždy na chlup citlivé. To znamená, že jakmile si usmyslíte k provedení nějaké akce, Váš prst už ji má stlačenou. S využitím vysoce citlivých Omron spínačů, nabízejí hmatovou odezvu na dosah prstů, díky čemuž získáte absolutní jistotu, že Vaše výhry jsou způsobeny dokonalou přesností. Nový boční panel s tlačítky nabízí nové hmatatelné uspořádání, díky čemuž dokážete tlačítka uchopit a stlačit ještě rychleji než dříve.
  • Razer Synapse: není jen standardním rozhraním pro konfiguraci myši. Je nabitý funkcemi jako jednoduchými, tak pokročilými a dokážete si díky němu přizpůsobit svou Razer Naga Chroma do posledního mini detailu, aby Vám vyhovovala na (minimálně) 100 %.
    Technická specifikace

  • až 19 MOBA/MMO optimalizovaných programovatelných tlačítek.
  • 2, 7 nebo 12 tlačítkový boční panel.
  • scrollovací kolečko umožňující pohyb do stran.
  • 16 000 DPI 5G laserový senzor.
  • Chroma podsvícení s 16.8 miliony barev.
  • podpora Razer Synapse .
  • 1000 Hz míra dotazování.
  • 50 G akcelerace (až po 450 palců za sekundu).

  • Rozměry: 74 x 43 x 119 mm.
  • Hmotnost: 120 g.


  • Recenze na Razer Naga Trinity MOBA/MMO Gaming Mouse

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.