Razer Iskur Gaming Chair, black

Cena s DPH
8 789 Kč
Cena bez DPH: 7 264 Kč
 
Kód produktu: 430639
Razer

Razer Iskur Gaming Chair, black [RZ38-02770200-R3G1]


Udržujte konkurenci ve své zóně porážky, když vstoupíte do své komfortní zóny s Razer Iskur - ergonomickou herní židlí navrženou pro dokonalé hardcore hraní.


Maximální pohodlí: Na rozdíl od většiny herních židlí, které mají bederní polštáře, které se časem posouvají, nebo pevné podpěry, které nelze nastavit, poskytuje Razer Iskur celkovou oporu dolní části zad se zabudovanou, plně nastavitelnou bederní křivkou, která se těsně vyrovná s vaší páteří. což zajišťuje ideální držení těla pro maximální pohodlí při herních maratonech.


Tato ergonomická herní židle je zabalená v materiálu, u které se budete nejen skvěle cítit, ale je také odolnější a odolnější než standardní PU kůže, díky čemuž je vhodnější k tomu, aby odolala odlupování, které vzniká při dlouhých hodinách každodenního používání.


Pro dokonalou rovnováhu mezi oporou a pohodlím má Razer Iskur plyšové, husté polštáře, které zajišťují lepší tvarování a umožňují vaší váze vyvinout dostatečný tlak, když se formují na podporu vašeho jedinečného tvaru těla.


Vychutnejte si plně přizpůsobitelné polohování pomocí područek, které lze nastavovat nahoru a dolů, dopředu a dozadu, doleva a doprava a natáčet dovnitř nebo ven.


Tato ergonomická herní židle s ocelí vyztuženým tělem, područkami a rozvorem kol unese váhu až 136 kg a je ideální pro hráče s výškou 170–190 cm. Vyznačuje se také zahnutými hranami sedadel, které maximalizují plochu odpočinku.


Razer Iskur se dodává s polštářem na hlavu vyrobeným z vysoce hutné, ale tvarovatelné paměťové pěny, která se tvaruje do tvaru vaší hlavy pro správnou podporu a pohodlí.


Základní parametry


  • Doporučená hmotnost: 130kg
  • Doporučená výška osoby: 174 - 181 cm
  • Použitý materiál: Kůže z PVC
  • 5hvězdičkový kovový prášek
  • Lisovaná pěna s vysokou hustotou
  • Nastavitelný zadní úhel 139 stupňů


Recenze na Razer Iskur Gaming Chair, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.