Razer Huntsman V2 (Red Switch) US

Cena s DPH
5 689 Kč
Cena bez DPH: 4 702 Kč
 
Kód produktu: 436301
Razer

Razer Huntsman V2 (Red Switch) US [RZ03-03930100-R3M1]



Totální výkon. Žádné zpoždění.



Červený Razer™ Linear Optical Switch



Bezkonkurenční citlivost nikdy nevypadala tak uvolněně.


Toto je Razer Huntsman V2 - pokud je rychlost to, po čem toužíte.


Vyzbrojte se citlivostí jaká nemá obdoby. Toto je Razer Huntsman V2 - optická herní klávesnice se skoro nulovou latencí a plně vybavená s high-endovými prvky aby z ní byl kompletní balíček pro nejnáročnější hráče.


txt-razer-1

RAZER™ Optické switche


Jsou rychlejší, lehčí a odolnější než tradiční mechanické switche, s nízkým zpožděním. Dostupné jsou ve dvou variantách - Linear a Clicky.


Switche-razer

Blesku - rychlá aktuace

  • S bleskurychlou, v průmyslu vedoucí 0,2ms reakčním časem, optické switche 2. generace jsou 3x rychlejší, než magnetické switche

Lineární optické switche

  • Vylepšené hluk pohlcující podložení pro ještě tišší psaní. Nové konzistentní switche mají zvýšenou reakčnost s nízkým zpožděním.

Klikající optické switche

  • Užijte si rychlé, cvakající údery do klávesnice, které znějí uspokojivě a na pocit jsou lehčí než tradiční mechanické switche, navíc s nízkým zpožděním.

klávesnice-co-visí

Doubleshoot PBT klávesy jsou pevnější a odolnější než plastické ABS. Tyto odolné klávesy se neodederou a jejich označení nikdy nezmizí.


Pro vylepšenou akustiku má Razer Huntsman V2 Tenkeyless vrstvu zvuk pohlcující pěny v těle, která absorbuje jakékoli zvuky při akčním ťukání.


pěna-v-klávesnici

Ergonomická podložka na zápěstí

  • Přibalená pevná podložka na zápěstí, která splývá s klávesnicí a uvolňuje tlak na zápěstí, což oceníte při dlouhých hodinách hraní

Multifunkční digitální ciferník a 4 media klávesy

  • Nastavte si je na pauzu, play, skip a upravte si jimi vše od jasu až po hlasitost - totální pohodlí zatímco si užíváte zábavy

Hybridní paměť a cloudové úložiště

  • Buďte vždy připraveni na zápas bez ohledu na situaci, kdy si můžete lokálně uložit až 5 profilů, zatímco si budete vytvářet celou knihovnu nastavení s cloudovým úložištěm.



Recenze na Razer Huntsman V2 (Red Switch) US

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.