Razer BlackWidow V3 Tenkeyless (Yellow Switch), US Layout

Cena s DPH
2 839 Kč
Cena bez DPH: 2 346 Kč
 
Kód produktu: 421562
Razer

Razer BlackWidow V3 Tenkeyless (Yellow Switch), US Layout [RZ03-03491800-R3M1]


Střední výkon ve štíhlejší podobě – vstupte do Razer BlackWidow V3 Tenkeyless. Tato kompaktní herní klávesnice, která pokračuje v ikonickém dědictví, je vyzbrojena našimi světově proslulými mechanickými spínači Razer™ a je poháněna Razer Chroma™ RGB, aby poskytovala úroveň přesnosti a přizpůsobení oblíbenou hráči na celém světě.


Pro doplnění svých přepínačů s dlouhou výdrží je horní rám na této tenkeyless mechanické herní klávesnici dostatečně tankový, aby vydržel dlouhé hodiny intenzivního, pravidelného používání a má čistý matný povrch.


Vychutnejte si úroveň spolehlivosti zabezpečenou pro konkurenční hraní, neboť přepínače na této tenkeyless mechanické herní klávesnici jsou vybaveny tak, aby zvládly roky a roky neustálého hraní.


Bez numerického bloku rozložení na celou velikost umožňuje jeho kompaktní design jednodušší umístění, aby bylo vaše nastavení správné. Je ideální pro hráče, kteří upřednostňují minimalistický počítač.


Tato tenkeyless mechanická herní klávesnice je navržena s drážkami, které vám umožní úhledně zastrčit kabel a vysunout jej v libovolném směru, takže na pracovní ploše nebudete mít nepořádek.


Razer Yellow Switch

Tyto lineární, tiché spínače produkují mimořádně hladké stisky kláves bez hmatového nárazu a obsahují tlumiče zvuku, které ještě více snižují již tak nízký zvukový profil.


Technická specifikace:

 

  • Přepínače Razer™ Yellow Mechanical Switch
  • Osvětlení Razer Chroma™ s 16,8 miliony přizpůsobitelných barevných možností
  • Připojení drátové
  • Kompaktní provedení bez numerické části
  • Plně programovatelné klávesy pro vlastní profily, klávesové zkratky a makra
  • Rozložení kláves US

 


Recenze na Razer BlackWidow V3 Tenkeyless (Yellow Switch), US Layout

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.