Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed (Green Switch)

3 879 Kč
3 639 Kč
Cena bez DPH: 3 007 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 431310
Razer

Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed (Green Switch) [RZ03-03891400-R3M1]


Dostatečně kompaktní pro jakýkoli prostor a dostatečně univerzální pro všechna nastavení – to je Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed. Užijte si plynulé hraní v elegantním balení s bezdrátovou 65% mechanickou herní klávesnicí, která je dokonalým vyvážením formy a funkcí.


raz_zac_1

Pro elegantní a kompaktní výkon:

Bez funkčního řádku, domácího clusteru a numerické klávesnice je tato klávesnice podobná 60% klávesnici, ale s jedním rozdílem kláves – stále má klávesy se šipkami. Díky zachování větší funkčnosti při zachování kompaktnosti je Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed ideální pro minimalistické nebo menší sestavy, kde je místo na stole prémiovým.


raz_pok_2

Pro bezdrátové hraní s nízkou latencí:

Tato bezdrátová 65% mechanická herní klávesnice je vybavena naší nejpokročilejší bezdrátovou technologií pro hraní s nízkou latencí a hyperreaktivní vstupy – což umožňuje optimalizovaný datový protokol, ultrarychlá rádiová frekvence a plynulé přepínání frekvencí v nejhlučnějších a daty prosycených prostředích. Díky podpoře více zařízení zjednodušte své nastavení připojením bezdrátové myši a klávesnice k jedinému klíči – tuto funkci lze aktivovat v našich nejnovějších perifériích Razer HyperSpeed.


3 Režimy připojení:

  • RAZER™ HYPERSPEED BEZDRÁTOVÝ - Pro plynulé hraní s nízkou latencí.
  • BLUETOOTH - Připojte a přepněte mezi 3 zařízeními.
  • USB-C - Přes odnímatelný kabel (součást balení)
    ZELENÉ MECHANICKÉ SPÍNAČE RAZER:

    Poslechněte si a ciťte uspokojivou zpětnou vazbu při každém stisku klávesy s klikatým, hmatovým designem, která nabízí optimalizované ovládací a resetovací body pro lepší přesnost a výkon při hraní.


    Doubleshot ABS klávesy:

    Díky procesu dvojitého tvarování, který zajistí, že se štítek nikdy neopotřebuje, mají klávesnice také extra silné stěny, díky nimž jsou mimořádně odolné při dlouhodobém a opakovaném použití.


    Až 200 hodin životnosti baterie:

    Vychutnejte si dlouhotrvající výkon bez ohledu na to, zda je v režimu Razer™ HyperSpeed Wireless nebo Bluetooth, a minimalizujte prostoje pomocí nabíjení, které se z nuly na úplné nabije za pouhých 5 hodin.


    Powered by Razer Chroma RGB:

    Díky 16,8 milionům barev a množině efektů synchronizujte osvětlení jednotlivých kláves se zbytkem vaší bitvy a vychutnejte si větší ponoření, když dynamicky reaguje s více než 150 integrovanými hrami.


     

  • Typ spínače: Zelený mechanický spínač Razer.
  • Klíčový pocit: Hmatový a klikavý.
  • Velikost: 65%.
  • Osvětlení: Razer Chroma RGB přizpůsobitelné podsvícení s 16,8 miliony barevných možností
  • Opěrka pro zapěstí: Ne
  • Palubní paměť: Hybridní palubní paměť a cloudové úložiště - až 5 profilů
  • Připojení: Připojte se prostřednictvím bezdrátové technologie Razer™ HyperSpeed Wireless (2,4 GHz), Bluetooth nebo USB-C
  • Keycaps: Doubleshot ABS

 

Recenze na Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed (Green Switch)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.