Razer Basilisk V3

Cena s DPH
1 819 Kč
Cena bez DPH: 1 503 Kč
 
 
Kód produktu: 434964
Razer
 
Chceš ušetřit ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 2 029 Kč

Razer Basilisk V3 [RZ01-04000100-R3M1]


Vytvořte, ovládejte a podporujte svůj herní styl s novou Razer Basilisk V3 - typickou ergonomickou herní myší pro přizpůsobený výkon. Razer Basilisk V3 obsahuje 10+1 programovatelných tlačítek, inteligentní rolovací kolečko a velkou dávku Razer Chroma RGB


razer_basilisk_V3_zac

Přiřaďte všechny svá makra a sekundární funkce k 11 snadno přístupným tlačítkům – včetně uznávaného multifunkčního spouštěče – k provádění základních činností, jako je push-to-talk, ping a další. Prostřednictvím programovatelného tlačítka pod myší můžete bez problémů přepínat mezi libovolnými vlastními profily tlačítek, abyste dosáhli optimálního výkonu při každé hře a úloze.


razer_basilisk_V3_tlac

Naše nejnovější inovace rolovacího kolečka nabízí novou úroveň funkcí, na kterou si můžete dát prst. Nabízí dva typy posouvání pro větší flexibilitu a díky špičkové inteligentní funkci se mezi nimi může také automaticky přepínat, aby bylo používání opravdu bezproblémové.


  • Taktilní cyklistický režim: Vysoce přesné a zřetelně vrubkové posouvání.
  • Režim smart navijáku: Rolovací kolečko zapnuté prostřednictvím Razer Synapse se při rychlejším posouvání automaticky přepne z hmatového do volného otáčení.
  • Free-Spin scrolling mode: Plynulé, vysokorychlostní posouvání je ideální pro rychlé pokrytí obsahu nebo napodobení opakovaných herních příkazů.
  • Virtuální zrychlení: Zapnutím této funkce Razer Synapse budete moci zvýšit rychlost posouvání myši, čím rychleji se budete posouvat, což vám umožní procházet delšími dokumenty a články ještě rychleji.
    4-pásmové posouvání: Jasný design kolečka Razer HyperScroll Tilt Wheel dává této přizpůsobitelné herní myši další rozměr pohybu a vstupu.

    Vychutnejte si slávu Razer Basilisk V3 a přizpůsobte si každou zónu z více než 16,8 milionu barev a nesčetných světelných efektů, přičemž dynamicky reaguje s více než 150 hrami integrovanými do Chroma.
    razer_basilisk_V3_all

     

    Technická specifikace:
    Určení: pravák
    Připojení: Kabelové - kabel Razer Speedflex
    RGB Osvětlení: Razer Chroma RGB
    Senzor: Optický
    Maximální citlivost (DPI): 26 000
    Maximální rychlost (IPS): 650
    Maximální zrychlení (G): 50
    Programovatelná tlačítka: 11
    Typ spínače: Optický spínač myši Razer druhé generace
    Životnost spínače: 70 milionů kliknutí
    Kolečko: 4-směrové naklápěcí kolečko Razer
    Rozměry: 130 x 60 x 42,5 (d x š x v)
    Hmotnost: 101 g (bez kabelu)
    Kompatibilita s dok. stanicí: žádná W



Recenze na Razer Basilisk V3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.