Rayman Origins Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rayman Origins - PC DVDRayman Origins - XBOX 360
389 Kč
349 Kč
Cena bez DPH: 288 Kč
 
 
Kód produktu: 202722
UbisoftEN dabing

Rayman Origins [PS3]

Když je mýtina snů zaplavené zuřivými nočními můrami, Rada vil narychlo povolá Raymana, aby zachránil situaci. Ale náš hrdina to sám nezvládne ... Aby mu pomohli, připojí se k Raymanův jeho nejlepší přítel, Globoxem, a dva vychytralý kouzelníci. Spolu musí tento veselý tým hrdinů obnovit mír na mýtině, nebo sledovat, jak jejich milovaný domov mizí jako zlý sen ...



  • Už je to 15 let co se Rayman objevil poprvé. Ve hře Rayman Origins se vrací mnoho z klasických postav, propracovaných ve své původní 2D podobě, stejně jako zcela nový svět postav a prostředí. Objevte Raymanovy kořeny sbíráním střípků historie mýtiny a jejich pospojováním odhalte pravdu o Raymanovy původu.
  • Hrajte jako Rayman v singleplayer kampani, nebo až ve čtveřici s kamarády zapojte kdykoliv do hry jako Globoxem, nebo jako jeden ze dvou kouzelníků. Hru můžete rovněž kdykoliv opustit bez ovlivnění postupu ostatních.
  • Bohatý svět s více než 100 postavami a 12 unikátními prostředími je vytvořen některými z nejrenomovanějších umělců a animátory. Tento tvůrčí přístup k navrhování ve 2D představuje novou generaci jedné z nejoblíbenějších postav herního průmyslu v její původní 2D podobě.
  • Rayman Origins obsahuje více než 60 úrovní 2D plošinový hratelnosti určených pro všechny věkové kategorie a herní styly. Odemkněte nové schopnosti postupem ve hře a vraťte se do předchozí úrovně objevovat nové cesty a tajemství.
  • Rayman Origins je plošinovka, ale má mnoho prvků jiných žánrů. Rayman, Globoxem a kouzelníci získávají jedinečné schopnosti během svého dobrodružství, včetně plavání, potápění a senzačního HairlyCopter. Hra také obsahuje mnoho prvků z akčního, adventurní a beat-em-up herního žánru.
  • Obří růžové monstrum se stovkami očí. Posedlý, hornatý golem. Špatná masožravá rostlina. Rayman Origins Vás podrobí zkoušce těmito a mnoha dalšími náročnými souboji s bossy!


  • Rayman Origins - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Rayman Origins

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 23. 02. 2013
    Rayman origins je nejlepší 2D hra nemá tu konkurenci je to ten starý dobrý rayman jak před lety vývojaři si prostě řekly že plýtvat tak dobrou značkou nemá smysl a udělalynám toho nejlepšího raymana za posledních 10 let parádní 2D kreslená grafika, kruto přísní bosové, velké množstvý levelů a užasný soundtrack tuto hru už jenom podtrhává hra až pro čtyři hráče offline jenom škoda toho online multiplayeru a zbitečné stoupající obtížnosti ale jinak tu máme nejlepší 2D hru a doufejme že ubisoft udělá pokračování tohoto tytulu ve stejném stylu.
    klady produktu Rayman jak ho známe
    klady produktu Krásná 2D grafika
    klady produktu Rozmanitost úrovní žádná úroven se neopakuje
    klady produktu Celkem 60 ůrovní
    klady produktu Příběch
    klady produktu Hraní až pro čtyři hráče offline
    klady produktu Epické boje z bossy
    klady produktu Výběr ze čtyř postav
    klady produktu Soundtrack
    zápory produktu Obtížnost hry se časem zvětšuje ale není to extrém
    zápory produktu Není tu online multyplayer který tu chybý
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1