Rayman Origins Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rayman Origins - PC DVDRayman Origins - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 202720
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Rayman Origins [XBOX 360]

Když je mýtina snů zaplavené zuřivými nočními můrami, Rada vil narychlo povolá Raymana, aby zachránil situaci. Ale náš hrdina to sám nezvládne ... Aby mu pomohli, připojí se k Raymanův jeho nejlepší přítel, Globoxem, a dva vychytralý kouzelníci. Spolu musí tento veselý tým hrdinů obnovit mír na mýtině, nebo sledovat, jak jejich milovaný domov mizí jako zlý sen ...



  • Už je to 15 let co se Rayman objevil poprvé. Ve hře Rayman Origins se vrací mnoho z klasických postav, propracovaných ve své původní 2D podobě, stejně jako zcela nový svět postav a prostředí. Objevte Raymanovy kořeny sbíráním střípků historie mýtiny a jejich pospojováním odhalte pravdu o Raymanovy původu.
  • Hrajte jako Rayman v singleplayer kampani, nebo až ve čtveřici s kamarády zapojte kdykoliv do hry jako Globoxem, nebo jako jeden ze dvou kouzelníků. Hru můžete rovněž kdykoliv opustit bez ovlivnění postupu ostatních.
  • Bohatý svět s více než 100 postavami a 12 unikátními prostředími je vytvořen některými z nejrenomovanějších umělců a animátorů. Tento tvůrčí přístup k navrhování ve 2D představuje novou generaci jedné z nejoblíbenějších postav herního průmyslu v její původní 2D podobě.
  • Rayman Origins obsahuje více než 60 úrovní 2D plošinový hratelnosti určených pro všechny věkové kategorie a herní styly. Odemkněte nové schopnosti postupem ve hře a vraťte se do předchozí úrovně objevovat nové cesty a tajemství.
  • Rayman Origins je plošinovka, ale má mnoho prvků jiných žánrů. Rayman, Globoxem a kouzelníci získávají jedinečné schopnosti během svého dobrodružství, včetně plavání, potápění a senzačního HairlyCopter. Hra také obsahuje mnoho prvků z akčního, adventurní a beat-em-up herního žánru.
  • Obří růžové monstrum se stovkami očí. Posedlý, hornatý golem. Špatná masožravá rostlina. Rayman Origins Vás podrobí zkoušce těmito a mnoha dalšími náročnými souboji s bossy!


  • Recenze na Rayman Origins

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.