Railway Empire Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Railway Empire - PC DVDRailway Empire - PS4Railway Empire - XBOX ONE
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 405572
EN dabing

Railway Empire [NSW]


Průmysl je na vzestupu a závod je založený na nejsilnějším a nejdominantnějším železničním impériu v celé Severní Americe. Je načase přemýšlet a překonat Vaše konkurenty, kdy vedete svou společnost do 20. století!
V železniční říši vytvoříte komplikovanou a rozsáhlou železniční síť, zakoupíte více než 40 různých vlaků modelovaných mimořádně podrobně a zakupte anebo budujte železniční stanice, údržbářské budovy, továrny a turistické atrakce, abyste udrželi Vaši cestovní síť před konkurencí. Stejně tak budete muset zaměstnat a řídit svou pracovní sílu, jestli chcete zabezpečit efektivní vlakovou službu, a zároveň vyvíjet více než 300 technologií, od mechanických zlepšení přes samotné vlaky až po infrastrukturu na pracovišti a pokročilé vybavení, když přecházíte pěti érami technologických inovací.
  • Využijte ekonomické příležitosti Spojených států v rozsáhlé kampani a postupujte krok za krokem od pobřeží k pobreží přes tento velký kontinent.
  • Hlavní výzvy a cíle prostředníctvím různých scénářů anebo vytvořte dokonalou železniční síť v stavebním režimu bez jakéhokoliv finančního tlaku.
  • V průběhu hry je možné získat více než 40 historicky přesných lokomotiv a více než 30 různých vagónů.
  • Investujte do více než 300 nových technologií v pěti různých období.
  • Soutěžte až se třemi konkurenčními společnostmi a dokonce sabotujte jejich úsilí pomocí banditů a špionů.

Recenze na Railway Empire

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.