Rabbids Invasion: The Interactive TV Show Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rabbids Invasion: The Interactive TV Show - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 261790
UbisoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Rabbids Invasion: The Interactive TV Show [XBOX 360]

Nikdo netuší, odkud přišli.

Nikdo netušil, co jsou zač.

Měli byste se bát ...?

Ne! Zajíci jsou zde, aby Vám přinesly hodiny zábavy. Tito blázniví chlapíci (nebo dívky, nejsme si úplně jisti) jsou tu jen kvůli jedné věci, aby Vás rozesmáli svými šílenými kousky. Děti si je dovádění zamilují a navíc svým jednáním mohou ovlivňovat i dějovou linii.

Rabbids Invasion, dětská animovaná televizní show, je nyní interaktivní díky senzoru Xbox 360 Kinect . S pohybovou hratelností si nyní děti mohou zahrát přímo v obýváku výběr epizod z televizního seriálu a soutěžit v multiplayerovém režimu v zábavných, bláznivých výzvách s rodinou a přáteli a zažít televizní show Rabbids Invasion zcela novým způsobem.



  • Vychutnejte si výběr 20 epizod z televizní show zcela novým způsobem, kde musíte být aktivní součástí, čímž se stáváte současně hercem i divákem. Navíc si můžete vychutnat jednu bonusovou epizodu pro ještě delší zážitek.
  • Zahrajte si plně pohybové aktivity jako Rabbids Dance nebo Match the Pose a získávejte body. Zažijte pobuřující zábavu při vaječné válce, či dokonce vystřelujte zajíců do vzduchu! Vyzvěte své přátele, hrajte na čas v režimu Speed Drawing nebo si zakřičte kultovní zaječí"bwaah" pomocí technologie rozpoznávání hlasu. V každé epizodě můžete dokonce najít skryté předměty a objevovat nové postavy a získat tak další body.
  • Nechte zajíců obsadit Vaši obývák s jejich charakteristickým humorem a bláznovstvím. Zajíci se Vám odplatit rozšířenou realitou. Interagujte s nimi ve vlastním obývacím pokoji, nebo s nimi dokonce tančete.
  • Užijte si zábavu se svými přáteli a rodinou ve snaze získat nejvyšší skóre.
  • Odemkněte si nové epizody, kapsle rozšířené reality a kultovní předměty z televizního seriálu sbíráním bodů.
  • Uchovejte si nezapomenutelné chvíle v Rabbids fotoalbu. Pomocí senzoru Xbox 360 Kinect můžete dokonce fotit šelf!




  • Recenze na Rabbids Invasion: The Interactive TV Show

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.