Quake (Enhanced) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 435804
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Quake (Enhanced) [Steam] [PC digital]


Quake®, vyvinutý oceňovaným id Softwarem, je průlomová, originální střílečka z pohledu první osoby v temné fantasy, která inspiruje dnešní retro hry FPS. S Quake (Enhanced) si vyzkoušejte autentickou, aktualizovanou a vizuálně vylepšenou verzi originálu.
Užijte si originální, autentickou verzi Quake, nyní s podporou až 4K* a širokoúhlého rozlišení, vylepšené modely, dynamické a barevné osvětlení, vyhlazování, hloubku ostrosti, originální, atmosférický soundtrack a tematickou píseň od Trenta Reznora a další. Nikdy nebyl lepší čas hrát Quake.
Vlastnosti:
    • Zahrajte si kampaň Dark Fantasy - Jste Strážce, bojovník vyzbrojený mocným arzenálem zbraní. Bojujte proti zkorumpovaným rytířům, zdeformovaným zlobrům a armádě zkroucených tvorů ve čtyřech temných dimenzích zamořených vojenských základen, starověkých středověkých hradů, žalářů plných lávy a gotických katedrál a hledejte čtyři magické runy. Teprve poté, co nasbíráte runy, budete mít sílu porazit dávné zlo, které ohrožuje celé lidstvo.

 

  • Získejte originální a nová rozšíření - Quake je dodáván is původními rozšiřujícími balíčky: „The Scourge of Armagon“ a „Dissolution of Eternity“, jakož is dvěma rozšířeními, které vyvinul oceněný tým v MachineGames : „Dimension of the Past“ a zcela nový „Dimension of the Machine“.

 

 

  • Objevte zcela novou expanzi „Dimension of the Machine“ - V nejhlubších hlubinách labyrintu leží jádro lávy a oceli známé pouze jako The Machine. Křižácká výprava v čase a prostoru proti silám zla, aby spojila ztracené runy, napájela spící stroj a otevřela portál skrývající největší hrozbu pro všechny známé světy - zničte ho ... dříve, než zničí nás všechny.

 

 

  • Užijte si online a místní multiplayer a co-op - Bojujte přes základní kampaň Dark Fantasy a rozšířeními ve 4-hráčové online nebo místní kooperaci na rozdělené obrazovce a soutěžte v čistém retro stylu s podporou pro 8 hráčů (online) nebo 4 hráče (místní rozdělená obrazovka) ) zápasy. Nabízí podporu dedikovaného serveru pro online matchmaking a peer-to-peer podporu pro vlastní zápasy.

 

 

  • Získejte původní a Enhanced verzi - Hrajte jakoukoli verzi Quake, kterou upřednostňujete. Vlastnictví Quake vám dává přístup k Quake (Original), plně modifikovatelné, nedotčené verzi hry, která je k dispozici již léta, a Quake (Enhanced), nedávno vydané verzi hry s vylepšeným vizuálem a upravenými doplňky. , vylepšená podpora pro více hráčů, crossplay, podpora ovladačů a další.

 

 



  • Název vydavatele: Bethesda Softworks
  • Název vývojáře ID Software
  • Datum vydání: 31.05.2016
  • Pegi: 18
  • Žánr: Akční/FPS
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10
    Procesor: Intel Core i5-3570 @3.4 GHz nebo AMD Ryzen 3 1300X @3.5 GHz
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 650 TI (2GB) nebo AMD HD 7750 (1GB)
    Pevný disk: 2 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Quake, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2021 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. QUAKE, id, id Software, id Tech and related logos are registered trademarks or trademarks of id Software LLC in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Quake (Enhanced) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.