Punch Line PS4

Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 404399
PQubeEN dabing

Punch Line [PS4]

Yuuto Iridatsu je celkem normální středoškolák, s jednou výjimkou: odpadne když uvidí spodní prádlo dívek. Ani si to neuvědomujete jak často takové spodní prádlo vyběhne ven, dokud vám nepokazí celý den-nesmí to vidět, jinak odpadne!

Když se jeden den ocitne v incidentu únosu autobusu, setká slavného bojovníka za spravedlnost Strange Juice a něco neočekávaného se přihodí Yuuto-jeho duše se oddělí od jeho těla. Uvězněn v této nehmotné, neviditelné formě, zjistí, že tato jeho záliba ke spodnímu prádlu má katastrofální následky.

Zatímco tato duším forma pomáhá ke prohlížení prádla kolik chce, aniž by ho viděli, díval se tak pod sukně a vyváděl, je tu hrozný háček: pokud uvidí příliš prádla, Yuuto bude velmi nadšený, odpadne a nějakým způsobem způsobí, že asteroid trefí Zemi a zničí veškerý život na planetě.

S možností cestovat zpět v čase předtím než se zničí Zemi, Yuutova úkol je jasný-vyřešit tuto záhadu! Co se stalo, že Yuuto se proměnil v ducha? Jak to, že může cestovat v čase? Proč odpadnutí díky pohledu na spodní prádlo způsobí destrukci světa ?! Musíte najít odpovědi! ... hned po tom jak se podíváte na spodní prádlo tam té dívky.

  • Strašte dům plný dívek během toho jak řešíte hádanky a vytváříte problémy.
  • Prvky vizuální novely smíchaná s 3D prostředími a point-and-click vymožeností.
  • Když se podíváte na příliš mnoho spodního prádla tak zničíte lidstvo.
  • Napsané Kotar Uchikoshim, osobou za Zero Escape trilogii.
  • Založené na kritiky uznávaném anime s kompletně rozdílným koncem!



  • Související produkty (1)


    Recenze na Punch Line

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.