Projektor Epson EH-TW7100, biely

Cena s DPH
41 469 Kč
Cena bez DPH: 34 272 Kč
 
 
Kód produktu: 448860
Epson

Projektor Epson EH-TW7100, biely [V11H959040]

Projektor s rozlišením 4K PRO-UHD

Cenově dostupný a snadno použitelný projektor Epson EH-TW7100 s rozlišením 4K PRO-UHD1 vám přinese zážitky z velké promítací plochy s vysokým kontrastním poměrem.
S tímto projektorem s rozlišením 4K PRO-UHD1 získáte pokročilé funkce za dostupnou cenu. S obrazem velikosti až 500" si můžete vychutnat nejnovější obsah v rozlišení 4K, s bezkonkurenční kvalitou a vysokým kontrastním poměrem. Nastavení obrazu nevyžaduje velkou námahu, protože můžete využít funkce posunu objektivu, optické přiblížení a korekci lichoběžníkového zkreslení. Projektor se snadno nastavuje, dokáže streamovat obsah ao zvuk se starají zabudované reproduktory nebo funkce Bluetooth.

O produktu

    • Vylepšete svou domácí zábavu
      S tímto projektorem s rozlišením 4K PRO-UHD1 získáte pokročilé funkce za dostupnou cenu. S obrazem velikosti až 500" si můžete vychutnat nejnovější obsah v rozlišení 4K, s bezkonkurenční kvalitou a vysokým kontrastním poměrem. Nastavení obrazu nevyžaduje velkou námahu, protože můžete využít funkce posunu objektivu, optické přiblížení a korekci lichoběžníkového zkreslení. Projektor se snadno nastavuje, dokáže streamovat obsah ao zvuk se starají vestavěné reproduktory nebo funkce Bluetooth.

    • Úplný obraz
      Vychutnejte si jasný a živý obraz s tímto cenově dostupným projektorem s rozlišením 4K PRO-UHD1. Díky stejně vysokému bílému a barevnému světelnému výkonu 3000 lumenů poskytuje vysoký jas a intenzivní barvy. Vysoký kontrastní poměr 100 000:1 zajišťuje syté odstíny černé barvy a jasně prokreslené detaily stínů. Funkce interpolace snímků zajišťuje ostřejší obraz v rychle se pohybujících scénách.

    • Velkoplošné zážitky
      Nechte se pohltit poutavou zábavou na velké promítací ploše ve svém domově. Tento projektor dokáže vytvořit promítací plochu o velikosti až 500 palců, zobrazuje obraz 2D i 3D a pyšní se technologií potlačení šumu. Díky funkcím posunu objektivu, přiblížení a korekce lichoběžníkového zkreslení můžete mít obraz přesně tam, kde potřebujete.

    • Jednoduché streamování obsahu
      Připojením streamovacího zařízení k zadní části projektoru můžete jednoduše, bez nutnosti nastavení a bez čekání, začít s přehráváním obsahu v rozlišení 4K. Můžete také zobrazit obsah 4K z herní konzole, set-top boxu, přehrávače Blu-ray, tabletu či jiného zařízení prostřednictvím dvou portů HDMI. Připojte se ke svému zvukovému záznamu bezdrátově prostřednictvím rozhraní Bluetooth podporovaného zařízením SCMS-T.

    • Užívejte si až sedm let sledování filmů
      Díky neuvěřitelně dlouhé životnosti lampy, která minimalizuje potřebu výměn, se můžete dívat na film na velké promítací ploše každý den po následujících sedm let. Projektory Epson jsou známé svou spolehlivostí, takže se nemusíte bát, že by vám unikla byť jen minuta z vašeho oblíbeného filmu, hry nebo programu.

    • Jasný a živý obraz
      Projektory Epson s rozlišením 4K PRO-UHD1 využívají komplexní přístup k tvorbě obrazu, který přesahuje obyčejný příjem, zpracování a promítání obsahu v rozlišení 4K. Skvělé obrázky jsou výsledkem kombinace technologií včetně stejného jasu barev a bílého světla, technologie 3LCD, kontroly kontrastu, HDR10 a zpracování barev. Samotný bílý jas nedokáže oživit věrné barvy z každodenního života. Technologie 3LCD v projektorech Epson přináší stejně vysoký bílý a barevný světelný výkon (CLO), takže si můžete užít živého a realistického obrazu.

    • Inovace, na kterých záleží
      Díky technologii 3LCD mají projektory Epson výrazně vyšší hodnotu barevného jasu než jednočipové projektory DLP. Proto projektory Epson nabízejí třikrát jasnější barvy, což znamená živější a barevnější obraz.

  • Obrázky bez blikání
    U 1-čipových a LED projektorů se může vyskytovat „duhový efekt“, který může způsobit, že někteří lidé v rychle se měnícím obraze vidí rušivé blikání. Projektory Epson zajišťují plynulý obraz a používají technologii 3LCD, což znamená, že „duhový efekt“ nikdy nemůže vzniknout.

Klíčové vlastnosti

  • Technologie 4K PRO-UHD1 pro zajištění ostrého a jasného obrazu
  • Snadná instalace a přístup k obsahu
  • Podsvícení zajišťuje lampa
  • Flexibilní funkce zajišťující kvalitu 4K za dostupnou cenu
  • Životnost lampy je 5 000 hodin v úsporném režimu
  • Díky LCD technologii bude obraz ostrý, dostatečně světelný a nabídne širokou paletu barev
  • Vysoký kontrastní poměr 100 000:1

 

Technická specifikace
Rozlišení
Nativní rozlišení 11920×1080 px
Rozlišení displeje 3840 × 2160 px
Poměr stran 16:9
Kontrast 100 000:1
Projekční plocha
Minimální úhlopříčka obrazu 101,6 cm (40 ")
Maximální úhlopříčka obrazu 1 270 cm (500 ")
Technologie
Technologie LCD
Zdroj světla Lampa
Svítivost 3 000 ANSI lm
Svítivost v ECO neuvedeno
Životnost 3 500 h (145,83 d)
Životnost lampy v ECO 5 000 h (208,33 d)
Hlučnost 32 dB
Maximální spotřeba 387 W
Připojení
Typ připojení 2 x HDMI 1.4
Další připojení USB 2.0, Sluchátkový výstup, RS232, Bluetooth, USB Mini-B
Rozhraní
Grafické vstupy HDMI
Ostatní vstupy/výstup USB, Audio jack výstup, RS232
Ostatní
Umístění Na strop, Na stůl, Na zeď, Na zem
Funkce 3D
Výbava Reproduktory, Dálkové ovládání, Bluetooth
Rozměry 41 x 15,7 x 31 cm
Hmotnost 6,9 kg

Obsah balení:

  • Projektor Epson EH-TW7100
  • Napájecí kabel
  • Dálkové ovládání s bateriemi
  • Dokumentace
  • Plátno

Produktové video


Recenze na Projektor Epson EH-TW7100, biely

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.