Projektor BenQ W2700i, biely

Cena s DPH
39 239 Kč
Cena bez DPH: 32 429 Kč
 
Kód produktu: 448599
Benq

Projektor BenQ W2700i, biely [9H.JMP77.38E]

4K HDR projektor BenQ W2700i s technologií CinematicColor umocňuje filmový zážitek ve vaší malé audiovizuální místnosti nebo obýváku. Model W2700i podporující průmyslový standard mimořádně širokého barevného prostoru DCI-P3 a přinášející skutečné jemné rozlišení 4K nabízí nejvyšší úroveň přesnosti obrazu, která uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších filmových fanoušků. Daný model obsahuje Android TV s certifikací od společnosti Google a obchod Google Play, se kterou si můžete vychutnat jakýkoli multimediální obsah na plátně domácího kina.

O produktu

    • Futuristický filmový zážitek s bohatou nabídkou filmů
      Teď konečně nastává čas, kdy si budete moci naplno vychutnat multimediální zábavu ve svém domácím kině. W2700i, který jako první projektor pro domácí kino na světě nabízí skutečné rozlišení 4K spolu s technologií Android TV certifikovanou společností Google, vás propojí s obchodem Google Play obsahujícím vaše oblíbené filmy, seriály, hry a sportovní události. Období kabelů a starostí s připojením právě skončilo.

    • Vynikající kvalita obrazu
      W2700i nabízející 4K UHD rozlišení 3840 × 2160 s 8,3 milionu různých pixelů pro každý snímek využívá revoluční DLP technologii s jedním 0,47" DMD čipem, která umožňuje minimalizovat elegantní a kompaktní profil projektoru, který se tak vyznačuje moderním designem.4K UHD rozlišení snižuje rozmazání pixelů a zaručuje úžasnou ostrost a maximální jemnost všech detailů.

    • Vysoce přesné pole celoskleněných čoček
      Pole objektivů se super vysokým rozlišením a 10 prvky je rozděleno do osmi skupin pomocí soustavy kovových válců a komor. Výrazně předčí svojí technologií projektory s rozlišením 1080p díky lepšímu průniku světla pro dlouhodobou intenzitu 4K s úžasným barevným výkonem, čistotou a ostrostí po celém projekčním plátně.

    • Přesné barvy a integrita obrazu
      Díky DLP technologii s jedním čipem DMD, která zabraňuje problémům souvisejícím se zarovnáváním více panelů, zaručuje W2700i dokonalou integritu obrazu a přesnost barev. W2700i nabízí mimořádně čistý obraz a přesné barvy bez artefaktů, jako je například rozmazávání, stínování a rušivé vzory.

    • Hyper realistická kvalita obrazu
      HDR-PRO představuje exkluzivní technologii HDR od společnosti BenQ optimalizovanou pro projektory. Podporuje oba formáty HDR10 i HLG a využívá exkluzivní technologie Auto HDR Color Rendition a Cinema-Optimized od společnosti BenQ, které přinášejí vyšší jas, větší rozsah kontrastu a optimalizaci obrazu v jednom kroku. Výsledkem je vyniknutí každého detailu ve 4K video obsahu a dosažení vynikajícího filmového zážitku.

    • Výkon HDR optimalizovaný pro kino
      Zatímco ostatní HDR projektory mohou ztratit detaily a zobrazovat nesprávné odstíny šedé, BenQ nabízí technologii HDR optimalizovanou pro kino za účelem dokonalého vyvážení sytosti barev a bohaté barevné škály tak, aby byla zachována úplná ostrost tmavých detailů.
    • Dynamická technologie černé a aktivní clony
      Aktivní clona reguluje množství světla procházejícího přes optický systém za účelem dosažení ideálního kontrastu. Technologie Dynamic Black analyzuje úroveň jasu scény a podle toho optimalizuje světelný výkon a kontrast. Odkrýváním jemných detailů v temných stínech a zamezením ztráty jasných scén poskytuje projektor W2700i působivý kontrast zaručující skutečnou černou barvu a také úžasnou hloubku, detaily a čistotu obrazu.

    • CinematicColor pro barvy podle záměru režiséra
      Technologie CinematicColor používá optimální barvy, aby vám přinesla přesnou a vylepšenou projekci. Mimořádně široký barevný prostor DCI-P3 technologie CinematicColor, vysoký nativní ANSI kontrastní poměr a kalibrace obrazu zajišťují neuvěřitelný vizuální výkon s detailním, ostrým a čistým obrazem přinášejícím bezkonkurenční vizuální zážitek.

    • Mimořádně široký rozsah barev
      Technologie BenQ CinematicColor vylepšující optimální barvy za účelem dosažení přesné kvality obrazu přináší 94% pokrytí mimořádně širokého barevného prostoru DCI-P3 využívaného v americkém filmovém průmyslu. Výsledkem je pokrytí mnohem většího viditelného spektra než v případě standardu Rec. 709. Díky DCI-P3 dokáže W2700i perfektně reprodukovat autentickou filmovou kvalitu s vysokou přesností širokého rozsahu barev podle originálního záměru režisérů.

    • CinemaMaster Audio+ 2 pro robustní zvuk
      Technologie vylepšení zvuku BenQ CinemaMaster Audio+ 2, která byla zdokonalena o výrazně širší frekvenční pásmo stereo reproduktoru 10 W s rezonanční zvukovou komorou pro hluboké basy a jem , také poskytuje exkluzivní algoritmy EQ pro ryzí čistotu a senzuální kvalitu zvuku jako v hollywoodských kinech.

    • Flexibilní nastavení pro snadné vyrovnání obrazu
      Snadné provedení a elegantní kompaktní profil projektoru W2700i zdůrazňují krásnou estetiku i intuitivní funkčnost. W2700i s krátkou projekční vzdáleností, velkým 1,3× zoomem a svislým posunem objektivu zajišťující jednoduchou instalaci přináší velkolepý filmový zážitek do vaší malé audiovizuální místnosti nebo obývacího pokoje.

  • Automatická korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení
    Aby bylo možné eliminovat lichoběžníkový efekt, když musí být projektor umístěn mimo střed, jako například při položení na stůl, umožňuje funkce korekce vertikálního lichoběžníkového zkreslení upravit obraz za účelem dosažení profesionálního obdélníkového tvaru. Korekce lichoběžníkového zkreslení zajišťuje projekci dokonale vyrovnaného obrazu z různých míst.

 

Technická specifikace
Typ projektoru Domácí kino
Projekční technologie DLP
Rozlišení 3840 x 2160 px (UHD)
Svítivost 2 000 lm
Kontrastní poměr 30 000:1
Počet zobrazovaných barev 1,07 miliardy
Max. velikost projekce 200"
Poměr stran 16:9
Počet možností poměrů stran 6
Projekční vzdálenost 0,75 - 5 m
Zoom 1.3x
Zdroj světla Lampa
Výkon zdroje světla 245W
Podpora 3D Ano (1080p)
Podpora HDR Ano
Podpora Android TV Ano
Reproduktor Ano, 2x 5W
Hladina hlučnosti 30 dB
Konektivita 2x HDMI, 2x IR přijímač, 2x USB-A, 1x USB-B mini, RS232, Audio Out (3,5mm jack)
Dálkové ovládání Ano
Rozměry 380 x 127 x 263 mm
Hmotnost 4,2 kg

Obsah balení:

  • Projektor BenQ
  • Dálkové ovládání s baterií
  • Síťový kabel
  • Kryt čočky
  • CD s návodem k použití
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Projektor BenQ W2700i, biely

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.