Project Gotham Racing 3 XBOX 360

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7212
Microsoft

Project Gotham Racing 3 [XBOX 360]

Závodní titul navazující na tradici dvou předchozích úspěšných dílů, jež vyšly na platformě XBOX. Třetí díl přináší nejenom nové technické zpracování, ale i vyšperkované on-line část.

Připraveno pro vás je i 80 vozidel celé řady známých značek (např. Ferrari, Dodge, Lamborghini), které se podobají svým předlohám až do posledního detailu včetně interiéru a funkčních palubních desek. K dispozici je také obvyklá nabídka bohatých tratí v celé řadě světových metropolí (Tokio, New York a další). Tratě jsou zpracovány naprosto věrně, obsahují interaktivní objekty také reálné vykukujúcich diváků, který se pohybují a dávají najevo své emoce .

  • Kudos systém, který hráče odměňuje odznaky a speciální měnou nejenom za vítězství, ale i za styl samotného závodění. Hráč, který dokáže předvést řadu efektních manévrů na správných místech na detailně zpracovaných tratích sice možná nevyhraje, ale odměna v podobě Kudos mu umožní nákup nových vozidel, nebo odemknutí jednoho ze skrytých bonusů.
  • Gotham TV, která hráči nabízí několik virtuálních TV kanálů, možnost sledovat své kamarády i soupeře, rozsáhlý archiv důležitých závodů i událostí a samozřejmě také aktuální zprávy.
  • Více než 80 licencovaných vozů.
  • Města jako New York, Tokio a další v maximálně propracovaném prostředí do nejmenších detailů.
  • S jakým vozidlem av jakém městě budete

  • Recenze na Project Gotham Racing 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.