Project CARS 3[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 411769
BandaiEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Project CARS 3[Steam] [PC digital]

Vaše ultimátní cesta závodníka od víkendového až ke závodní legendě již brzy začíná s Project Cars 3, kde se hráči mohou těšit na více než 200 elitních cestách, závodních aut a více než 140 globálních okruhů ve 24 hodinových cyklech a 4 ročních obdobích za každého počasí. Spolu s novými zážitky, emocemi a zábavou z reálného světa automobilového závodění, přinese hra Project Cars 3 nespočet zajímavých nových prvků a přinese tak ještě větší zábavu a přístupnost.

Poprvé se v rámci série představí vzrušující a náročný režim Career Mode. Hráči budou nuceni tvrdě soupeřit, aby si mohli vybavit své vozy autentickými výkonnostními díly, které realisticky ovlivní jízdní vlastnosti a výkon jejich automobilu při jejich cestě na vrchol závodního světa. Další novinkou, kterou přinese hra Project Cars 3, je široká škála přizpůsobení pro automobily, jakými jsou kola, pneumatiky a mnoho dalšího včetně možností přizpůsobení závodníka.

Vývojáři Slightly Mad Studios tvrdě pracovali na tom, aby udělali hru Project Cars 3 co nejvíce přístupnou hrou v historii série tak, aby si ji mohli užít všichni hráči bez ohledu na jejich hráčské zkušenosti. Hra přinese zcela propracované ovládání, vylepšený jízdní model a mnoho dalšího.



Jedná se o digitální verzi hry Project CARS 3, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


Recenze na Project CARS 3[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.