Project CARS 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Project CARS 3 - PS4
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 409152
BandaiEN dabing

Project CARS 3 [XBOX ONE]


Vaše ultimátní cesta závodníka od víkendového až k závodní legendě už brzo začíná s Project Cars 3, kde se hráči můžou těšit na více než 200 elitních cestách, závodních aut a více než 140 globálních okruhů v 24 hodinových cyklech a 4 ročních období za každého počasí. Spolu s novými zážitkami, emocemi a zábavou z reálného světa automobilového závodění, přinese hra Project Cars 3 nespočetně mnoho zajímavých nových prvků a přinese tak ještě větší zábavu a přístupnost. 


Poprvé se v rámci série představí vzrušujcí a náročný režim Career Mode. Hráči budou nucení tvrdě soupeřit, aby si mohli vybavit svoje auta autentickými výkonnostními díly, které realisticky ovlyvní jízdní vlastnosti a výkon jejich automobilu při jejich cestě na vrchol závodního světa. Další novinkou, kterou přinese hra Project Cars 3, je široká škála přizpůsobení pro automobily, jakými jsou kola, pneumatiky a mnoho dalšího včetně možností přizpůsobení závodníka.


Vývojáři Slightly Mad Studios tvrdě pracovali na tom, aby udělali hru Project Cars 3 co nejvíc přístupnou hrou v historii série tak, aby si ji mohli užít všichni hráči bez ohledu na jejich hráčské zkušenosti. Hra přinese úplně propracované ovládání, vylepšený jízdní model a mnoho dalšího.



Recenze na Project CARS 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.