Pro Cycling Manager 2020 PC DVD

Cena s DPH
149 Kč
Cena bez DPH: 123 Kč
 
Kód produktu: 408211
BigBenEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Pro Cycling Manager 2020 [PC DVD]


Určiníte správná rozhodnutí?


Vydejte se na peloton ve více než 230 závodech a 650 etapách, od Tour de France po La Vuelta až po klasické udalosti kalendáře světového turné. Staňte se manažerem cyklistického týmu a dostaňte se na vrchol! Abyste se tam dostali, budete muset spravovat finance a nábor, plánovat svoje školení a implementovat svou strategii. A po prvé v Pro Cycling Manager se musíte starat o své jezdce a jejich morálku! Jedno rozhodnutí může změnit všechno...


Musíte poslouchat žádosti Vašich cyklistů (zařazení do závodů, osobní cíle atd.) a buď s nimi souhlasit anebo odmítnout. Jste manažerem, jen Vy můžete dělat rozhodnutí, které udrží rovnováhu ve Vašem týmu a motivují Vaše cyklisty v kritických chvílích, zatím co se snaží dosáhnout pro svůj tým nejlepší výsledky. Můžete také hrát jako samostatný cyklista a věnovat se kariéře a dostat se na nejvyšší vrcholy v režimu Pro Cyclist. Osvědčili jste se v režimu kariéry? Zahrajte si online režim až s 15 dalšími hráči z celého světa.


Novinky v edici 2020:

  • 21 oficiálních etap Tour de France 2020.
  • Jezdci budou podávat žádosti (zařízení do závodů, nábor cyklistů atd.) a Vaše rozhodnutí ovlyvní jejich morálku a výkon. Přestupové období (Transfer window) je též rozhodující pro udržení rovnováhy ve Vašem týmu.
  • V každém závodě je motivace Vašich cyklistů spojená s morálkou a kľúčovými událostmi, jako je například nošení dresu, vítězství v předcházející etapě atd. Plně motivovaný cyklista může vyniknout v klíčových momentoch závodu, včetně zrychlení pelotonu anebo přípravy na závěrečný sprint.
  • Nový asistent, který Vám pomůže naplánovat Vaše závody.
  • Propracovaný informační panel.
  • Vylepšená AI (umělá inteligence), agresivnější a dobrodružnější.

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Související produkty (1)


Recenze na Pro Cycling Manager 2020

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.