Prison Architect [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 418125
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Prison Architect [Steam] [PC digital]


Postavte a spravujte vaši vlastní věznici. Při tom, jak zasvítí první ranní paprsky slunce na překrásný kus venkově, začnou tikat hodiny. Musíte uhánět a postavit celu pro celou řadu vězňů maximálního zabezpečení, kteří se blíží k vaší příští věznici v jejich žlutém autobusu.

Při tom, jak vaši dělníci položí poslední cihly, nemůžete je nechat odpočívat, protože musíte začít pracovat na prvním, pořádném křídle věznice, pro další várku vězňů. Teprve poté, co si všichni mají kde sundat své vyčerpané hlavy, může začít zábava. Budete potřebovat jídelnu, nemocniční křídlo a místnost pro strážce, ah, a nezapomeňte na kanalizaci pro toalety, neboť nastane chaos, a co takhle místo ke cvičení? Nebo samotky? Nebo místnost pro popravy?

Hra Prison Architect byla inspirována klasikami jako jsou Dungeon Keeper, Dwarf Fortress a Theme Hospital.


 

  • Postavte a spravujte vězení s maximálním stupněm hlídání. - Postavte a spravujte vězení s maximálním stupněm hlídání. Když slunce vrhá své časné ranní paprsky na krásný kousek země, hodiny tikají. Musíte zasáhnout a postavit zadržovací celu, abyste zadrželi vězně s maximálním stupněm hlídání, kteří se plazí do vašeho budoucího vězení v jejich žlutém autobuse. Když vaši dělníci položí poslední cihlu, nebudete mít chvíli na to, abyste je nechali odpočívat, protože potřebují začít s prvním správným blokem buněk, abyste mohli uvolnit místo pro další příjem vězňů. Jakmile mají všichni místo, kde mohou sundat své unavené hlavy, zábava může začít.

 

 

  • Příběhový mód - Prison Architect začíná příběhem Edwarda, muže, který čelí elektrickému křeslu za spáchání zločinu z vášně. Následují další čtyři kapitoly zaměřené na různé postavy a aspekty vězeňského života. Od mafiánských donů až po bláznivé senátory, Prison Architect má všechny! Aby se tyto postavy oživily, spojila se Introverze s oceňovaným profesionálním spisovatelem Chrisem Hastingsem a vytvořila strhující příběh o korupci a lidském neštěstí na pozadí moderního vězeňského průmyslového komplexu.

 

 

  • Únikový mód - Dokončili jste svůj supermax? Procházeli se vám hlídací psi po každé chodbě a vězni vám jedli z ruky? Nyní můžete přežít hrůzu tím, že spustíte únikový režim a budete hrát jako vězeň, který se snaží vyhnout peklu. Vykopejte tunel, jděte do zbrojnice nebo se rozbouřte a vyklouzněte v chaosu, je to úplně na vás! Zjistěte, jak uniknout z vlastního stvoření, nebo klepněte na tlačítko náhodného výběru a načtěte jednu z 12 000 věznic.

     

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Introversion Software
  • Datum vydání: 05.10.2015
  • Pegi: 16
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7
    Procesor: Intel Core2 Duo 2.4Ghz nebo vyšší / AMD 3Ghz nebo vyšší
    Paměť: 6 GB RAM
    Grafická karta: Nvidie 8600 / Radeon ekvivalent (2009 era)
    Pevný disk: 400 MB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Prison Architect, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Prison Architect is subject to certain terms and conditions which are available here: https://www.introversion.co.uk/legal/

 


Recenze na Prison Architect [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.