Prison Architect - Island Bound [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 435046
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Prison Architect - Island Bound [Steam] [PC digital]


Prison Architect: Island Bound představuje další způsoby, jak postavit a spravovat vězení pomocí helikoptér, lodí a množství vody.


Postavte a spravujte vaši vlastní věznici. Při tom, jak zasvítí první ranní paprsky slunce na překrásný kus venkově, začnou tikat hodiny. Musíte uhánět a postavit celu pro celou řadu vězňů maximálního zabezpečení, kteří se blíží k vaší příští věznici v jejich žlutém autobusu.

Při tom, jak vaši dělníci položí poslední cihly, nemůžete je nechat odpočívat, protože musíte začít pracovat na prvním, pořádném křídle věznice, pro další várku vězňů. Teprve poté, co si všichni mají kde sundat své vyčerpané hlavy, může začít zábava. Budete potřebovat jídelnu, nemocniční křídlo a místnost pro strážce, ah, a nezapomeňte na kanalizaci pro toalety, neboť nastane chaos, a co takhle místo ke cvičení? Nebo samotky? Nebo místnost pro popravy?

Hra Prison Architect byla inspirována klasikami jako jsou Dungeon Keeper, Dwarf Fortress a Theme Hospital.


 

  • Postavte a spravujte vlastní věznici maximálního výkonu trestu!
    Budete vystopovat jako manažer a dozorce věznice, budete ovládat každý detail chodu vaší věznice, od stavění nových cel a zařízení, až po najímání personálu a vytváření reformačních programů pro vězně. Reformujete vaše vězně, nebo budete vládnout s železnou pěstí?

     

  • Zvládnete udržet pořádek i když se věci začnou vyvíjet špatně?
    Život ve věznici je obtížný, dokonce i pro lidi, kteří udržují chod věcí. Budete muset zachovat chladnou hlavu i když budete co do činění s donášeči, nezkrotným kontrabandem, válkami gangů, vzpoury a mnohem více.

     

  • Vítejte ve světě vězení! S čím se podělíte?
    Když dokončíte vaši věznici, můžete jít online a podělit se s vašimi výtvory se stále narůstající komunitou. Také můžete prohlížet, hodnotit a stahovat jiné věznice z celého světa.

     

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Double Eleven
  • Datum vydání: 23.06.2020
  • Pegi: 16
  • Žánr: Simulátor
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7
    Procesor: Intel Core2 Duo 2.4Ghz nebo vyšší / AMD 3Ghz nebo vyšší
    Paměť: 6 GB RAM
    Grafická karta: Nvidie 8600 / Radeon ekvivalent (2009 era)
    Pevný disk: 400 MB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Prison Architect - Island Bound, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2020 Paradox Interactive AB, PRISON ARCHITECT, and PARADOX INTERACTIVE are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. Developed by Double Eleven Limited. All other trademarks, logos, and copyrights are property of their respective owners.

 


Recenze na Prison Architect - Island Bound [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.