Prinny Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 329 Kč
Cena bez DPH: 1 098 Kč
 
 
Kód produktu: 423190
NISEN dabing

Prinny Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition) [NSW]


Toto je první díl kolekce milovníků strategických RPG, která se může pochlubit 2 hrami v 1! S více než 60 hodinami hraní mezi oběma hrami a exkluzivní fyzickou edici Deluxe, která obsahuje soundtrack k CD a knihu s uměleckými díly (s hudbou a uměním z obou titulů), si vracející se fanoušci mohou znovu vychutnat starodávně oblíbené položky, zatímco noví ( i staří) fanoušci mohou objevovat zásahy, které možná minuli!


SOUL NOMAD & THE WORLD EATERS

Koncert a gang jsou zpět a šíří zkázu! Využijte přizpůsobitelné „místnosti“ ke shromažďování a experimentování s různými sestavami týmů s více než 25 různými typy jednotek, jako jsou Knight, Archer, Nerneid a Griphos Knight. Proveďte rázná rozhodnutí, která změní výsledek příběhu, prozkoumejte bojové podmínky před bojem, a dokonce unestě nebo bojujte s obyvateli města!


PHANTOM BRAVE: THE HERMUDA TRIANGLE REMASTERED

Sledujte dojemný příběh Marony a Asha, když dokončují práce na ostrovech Ivoire. Pomocí funkce „Omezit“ můžete fantomové jednotky navázat na fyzické objekty na izometrické mapě bez mřížky, což vám umožní vyzvat je k boji a měnit jejich statistiky. S více než 50 typy odemykání Phantom, jako jsou Witches, Owl Knights a Prinnies (!), spolu s celým obsahem z předchozích vydání je toto definitivní verze Phantom Brave!


Prinní Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Prinní Presents NIS Classics Volume 1.
  • NIS Classics Volume 1 Anthology official soundtrack.
  • NIS Classics Volume 1 Compendium softcover art book.
  • Sběratelský box.
    priny_Deluxe_edition


 

Související produkty (1)


Recenze na Prinny Presents NIS Classics Volume 1 (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.